大學notebook ownership 集中討論區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
如果部printer預左會放出去既話有冇話簡邊部好?

巴打打算係邊度放?

我買左第一部 原價千一好似係
主要考慮續航同輕有冇推介

xps13

有好多個細型號 應該揀邊個

同x1 carbon差唔多,但我怕dell無咁襟用,兩者差幾百

我上年買 個保養到2021年
p.s. dell機幾襟用 老豆部dell機用咗六年先壞
ipad pro 有得揀8月17 18 19 攞貨,後日已經有機用

屌啊
點解我要21號先有

巴打們買ipad pro買咗咩配件
我見佢個網有個套由五百幾減到二百幾
係咪伏嚟?
今日已經拎左部MacBook Pro 15"了,keyboard幾好用
個presentation remote要9月先有得拎sad

9月幾多號?

張野寫網上REG係9月1號開始

ou做Apple間公司真垃圾
收左錢要一個月先有

ou買唔係冇 adaptor咩?
ipad pro 有得揀8月17 18 19 攞貨,後日已經有機用

屌啊
點解我要21號先有

係咪伏嚟?

套你中意咪買
但我上網淘100蚊都唔洗
另外買左支apple pencil
平得40蚊
各位巴打 想請教下
Dell Inspiron 15 7567 (i7)

CPU 7th Generation Intel® Core™ i5-7300HQ Quad Core (6MB Cache, up to 3.5 GHz)
Memory 1 x 8GB DDR4-2400MHz (Max. 32GB) / 1 Free Slot
Storage 256GB SSD
Display 15.6-inch FHD (1920 x 1080) Anti-Glare LED-Backlit Display
Graphics NVIDIA® GeForce® GTX 1050 with 4GB GDDR5
$6999

Dell Inspiron 15 7567 (i5)

CPU 7th Generation Intel® Core™ i7-7700HQ Quad Core Processor (6MB Cache, up to 3.8 GHz)
Memory 1 x 8GB DDR4-2400MHz (Max. 32GB) / 1 Free Slot
Storage 128GB SSD + 1TB 5400rpm Hard Drive
Display 15.6-inch FHD (1920 x 1080) Anti-Glare LED-Backlit Display (IPS Panel)
Graphics NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti with 4GB GDDR5 Graphics
$7949

邊一部會抵買d?

i7 + 8 gb ram 同埋你上下打錯,但要睇埋battery 同 weight,呢2個就自己諗
做普通文書野同煲劇有咩平靚option

MacBook Pro 2017 15" no touch bar
訂咗MBP 15 Touch Bar Top Spec
星期六先有得攞
做普通文書野同煲劇有咩平靚option

MacBook Pro 2017 15" no touch bar

一定係平options啦
生活態度

屌啊
點解我要21號先有

係咪伏嚟?

套你中意咪買
但我上網淘100蚊都唔洗
另外買左支apple pencil
平得40蚊

我就係見佢其他野平得咁少
先覺得嗰個套減咁多有d奇怪
因為我上淘寶睇STM dux plus依個套都要成三舊水
有冇人用開surface 執相
如果只係用lightroom 執raw,m3 頂唔頂到
(budget 最多夠 i5 4g)
俾完錢 要九月先有得攞貨
有冇人買左surface laptop?
畫唔畫到auto cad?
macbook air $6688 抵唔抵屌?

狗都唔屌

咁耐之前產物 無理由買翻轉頭
如果部printer預左會放出去既話有冇話簡邊部好?

巴打打算係邊度放?

我買左第一部 原價千一好似係

同問
想買mb但想佢遲d先出貨俾我,可以點做

上網買可自己揀幾時拎貨

九月尾先買驚唔驚賣曬
訂咗MBP 15 Touch Bar Top Spec
星期六先有得攞

巴打經ownership 定edu store?

屌啊
點解我要21號先有

21號你應該唔係HKU? 可能HKU roadshow 緊所以隔日就有

上網買可自己揀幾時拎貨

九月尾先買驚唔驚賣曬

賣哂就唔會
不過要等佢有貨

上網買可自己揀幾時拎貨

九月尾先買驚唔驚賣曬

點會賣哂
部iMac 要等到9月1。
打電話去問話hku space冇做優惠
真定假?
打電話去問話hku space冇做優惠
真定假?

唔係跟hku 買咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞