《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
@R9 ching
佢地有試過番屋頂 dropped俾hal 瞬間打殘
之後跳番入去
再之後外圍有隊saf 卡死左佢地最底個層
變左佢地只能係中間個層出去
冇錯又係saf
所以話佢地依個位有少少throw 正常都知屋頂實有人land 俾著hal/zero 依d top igl 係果間屋見到有人land 屋頂應該會full send 左因為拖到尾夾係中間都好難食到
Ea搞好個rk先
算鳩數啦
對ea有期望同叫雞想搵處女一樣
佢ALGS 都可以瘋狂crash pause,仲可以有咩期望
dojo比想像中勁 一場15殺加match point 不過幾場都冇第一睇落冇冠軍相
比賽都可以咁
真係睇得出間野有幾用心搞隻game
食場雞啲優越感大到
成隻馬騮咁
本身間屋有好多人mon住 是旦一邊想郁對方周圍d marksman都抽爛
後尾saf仲要land落一樓 有下dropped想swing back無啦啦撞到saf差d死埋
個嘴唇太厚 望落去硬係怪怪地
百弟個樣似輕度
咁lol 比賽個時都成日爆炸
但fps 嚟講 apex 就真係no1
風水呢家嘢
由佢掉鳩走隻nessie果刻已經注定含
百度apex貼吧睇班弱智支那怨緊好好睇
tsm 由rotate 到上左屋頂到最尾跳落去都無人射佢地og 係果間屋咁耐唔霸埋屋頂係好失策
tsm上去嗰下上得靚 jordon smoke左個頂但冇即時q呃左dropped個bang ult
等bang ult跌完落黎之後先q上去趁唔知邊個sky nade嗰陣推爆左佢冇得守
其實點解係屌saf 係屌都屌enemy啦

Saf又唔知邊隊係tsm, 咁Saf轉點去屋區係play for win㗎, 而事實都係打到最3v3, 係佢哋3v3打唔贏tsm姐
我覺得果個位要贏一定要頭頂無人一有人基本上都收皮tsm 上去果下timing係靚 但係og 好似無好堅決咁defend 屋頂都係原因
上去兩次都比tsm打番落去
大陸鳩Df輸最主要原因
比og 搞心態
大陸狗本身就廢
大家捉棋tsm捉贏左 dropped出招都出得好急
smoke呃左bang ult+sky nade
再perfect timing唔知隻bang定cat隻手揸住nade嗰陣鎖爛趕返佢入屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞