《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
好似今日最新消息係Design Looking for team
打咗一個season dojo散班咁好笑?
咁會唔會請Sweet
簽xynew
條tweet似troll多
點解無課可以兩個補底我都9xx lv課過150packs先得一個
我第一次中係300幾lv 唔算保底
第2個應該係保底 同埋活動都有送箱 唔知個啲計唔計
無課肯定開唔到1000個pack嘅
第一個應該唔係保底
第一季80蚊打齊pass同活動,升埋2000lv應該可以
最緊睇左條教學片學呢手既小髀震動壓槍法,仆街打完冇半個鐘隻手累到hihi 下下要發力去震隻手就黎抽筋
其實你只要向同一方向橫移就得
練轉圈就算啦
屌佢老母佢會唔會update得太撚密呀
早幾日更新完而家又無7啦啦更新
開季到而家先一個月鬆啲
食屎啦屌佢老母
即係中國一隊df另一隊是但
apacS冇咗支國
"This year’s LAN events will be our most global yet, featuring representation from more regions than ever before. We’ll see at least one team from NA, EMEA, APAC N, APAC S, SA, and China at each of our events in Year 4."

中國獨立成區
Split Playoffs 一定有兩隊中國隊
中國區Playoff Points 最高嗰隊入Champ
其他中國隊如果有參加Playoffs 又top 32 既話都可以入Champ
中國有兩個邀請名額
Split Playoffs 一定有兩隊中國隊
中國區Playoff Points 最高嗰隊入Champ
其他中國隊如果有參加Playoffs, playoff points又係top 32 既話都可以入Champ
睇到今年DF咁撚多fans,EA流撚晒口水
我5xx 一件傳家都未有剩係有課pass
正常的
今鋪真係或成最大贏家

線下保底2隊中國隊
而呢兩個名額係唔計落賽區果8個名額

而其他中國隊仲可以爭東南亞top8個名額
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞