《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
TSM 佔大果邊黑牆 收圈SAF冇位企點都會成隊被集火
Reps又有fuse q + 2 aim assist,點都9成勝率
reps唔係用fuse
個timing同split1 valk ult個timing一樣咁靚
一場macro一場micro都係big play
先唔講你唔知reps用緊咩
ceo將一場單角度會戰格硬拉成多角度集火saf已經同企死一邊個風險有好大分別
sp都用fuse下場應該同df一樣

呢三次TSM嘅champ
都係咁熱血 咁刺激
可以背到個流程

先係WE valk ult飛去圓頂嘅邊邊位
竟然四方八面都打唔到
再逐隊逐隊殺哂
跟手 fuck u all haters!!!!

第二次 sp 雷霆守望 個頂valk ult飛去空地
Last fight同ace 都mp隊

第三次 back to back to back

好 我地講下DZ
第一次Sp
Last 3隊 先down 1
但有舊石頂住可以reset
對面兩隊og lg要落地打先
之後輕鬆收割

第二次又係sp
Last 3隊時
又係得一個箱cover
過左個箱一段空地先到其他箱
但TSM 同SSG兩隊高低位一定打左先
又輕鬆收割

第三次 一個無優勢嘅位
比nrg個cat walk隔開左
輕鬆收割
原來咁多人琴晚睇完game 5就訓左
利申 我都係睇唔到3連雞
感覺會真人格鬥
因為感覺 OG 已赢得一切
簡伯頓會唔會做多咗

每次ceo 都會問 big e
Cat wall仲有幾耐
同warith一樣佢應該計慣計熟
Yes 記錯 佢低位打DF果場
發現今次得1場圈喺下面
LG啲運用晒喺winner bracket到
算唔算證明左controller is king,尾2個場如果唔係controller 尾圈1v1應該輸左
之前yuki個vlog仲見到hal zer0一齊行住吹水
根本dz同tsm fd到爆
但一個入唔到final嘅咁做有啲好笑
pro player一直都講mnk有更高嘅peak但穩定遠低於roller
winner bracket黑手係大殺三方
但mnk有幾可可以日日都hit到自己個peak
最後final咪又係唔得
所謂個peak 其實都唔係相差咁遠
唔係呀,我自從聽完你講完之後
已經愛上左og
唔同佢地d無game sense 既人一般見識
而家有game sense 架喇
有game sense 先撐og 架
大哥唔好再屌我啦
saf 同我地一樣
都係og 既靚黎
同一個大佬
大哥又轉會?我跟硬大哥
大哥撻邊隊我撐邊隊
game sense 100分
好 叫返兩聲先啦契弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞