《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
香港搞咪成班人係到屌黎屌去
剩係呢幾個po 都一堆人互屌 冇香港隊老老實實有watch party 都唔想去
真 人地日本人支持番自己人就話有party姐
香港人就算啦 人品真係好撚差尤其混入濃厚支基因既00後
計劃有變 躝番支那做韮菜
鍵鼠仔vs 手把仔
NRG好慘
如果NRG GAME4輸俾OG既話
佢會第5名完場
第5名有13萬美金
依家15名得返2萬4
NRG好慘
如果NRG GAME4輸俾OG既話
佢會第5名完場
6名有13萬美金
依家15名得返2萬4

第6名先岩
仲可以笑鳩tsm dogshit添
求DC谷搵隊友~
其實NRG衰咩
你意思點解15名?
因為sweet好似機關槍咁講要做d乜 好似湊仔咁
第1次睇季後賽1 都有MP 爭下 依兩次MP都冇 今次仲要15
冇尾圈位要入圈嘅場次就會因為3v3唔夠打/俾人third然後十幾名出局
入圈除中啲位又俾好多槍線射到好多時同隊友唔同步就好似硬推df塔頂嗰場咁
搵啲位愈嚟愈似以前嘅tsm valk嗰啲閪位
同埋甜蜜的夢好似overload咗好耐
不嬲都係咁
之前每次大賽day1 一定無態
今次day1 正常 之後on99到敗部入決賽
佢call 係好清晰 好詳細
好似只要跟足 無泡槍就得
但事實無咁理想 你預想唔到對手啲行動
同埋無乜啲take risk嘅play

不過好似每個大賽緊有一次
成隊救全lobby嘅play
太依賴nafen 發揮
牙甜選點同打法同meta唔太夾
scrim果時多數gild救世 nafen到正賽上晒力反而gild謝咗
不過sweet奶媽式IGL又輸一仗[sosad
反而TSM呢邊而家慣性會放叫evan igl 開始收到成效
單排打RANK 完全上唔到
NRG失去了一切,TSM證實了這個消息
近排發現Evan個43真係幾好用
本身用開41 好處係易上手
一開頭啱啱轉型接觸嗰陣試過43
完全唔知自己控緊咩 無哂癮
後尾試左41 個開頭算係快上手
之後而加再過渡去43好快適應左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞