《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
佢地打dojo冇third都可以理解
timmy臨死前扔左招大炸到saf
佢地有1個人望緊屎忽
唔想放高位

反而後面Valk ult入圈果陣tsm同黑手打架唔third先係最奇怪
照班玻璃心既df fanboy咁講唔可以搞佢地 佢地到mp個陣更加唔可以搞鳩佢地 要讓位比佢地贏
有執喎
就算覺得有問題佢都冇得選擇
而事實佢又真係好撚柒3v3冇料rotation除咗final前亮眼外之後俾人撞一撞就原形畢露

雖然noob team但都係世7嚟嘅
主動放棄比賽?
打緊唔知佢地係TsM
我諗佢地心態應該都係打穩唔想撞人
所以最後個Valk ult先會跳個望落冇人既屋底
雖然其實有人但又俾佢地屎忽撞棍打贏左行返出嚟同tsm 3v3
會唔會佢地根本唔知道god spot
所以飛去屋底有cover
佢地貫設穩陣入圈 龜排名
如果係咁樣 佢地係叫成功

如果佢有top5 IGL
佢地就唔會得0殺 0助攻301傷入final

咁樣成件事合理哂
佢地嘅上限 就係得咁樣
但無論點諗都應該要third佢地至岩
因為個位係必贏位
其實佢地起飛之前係有ping到個位
係唔知點解見到有兩隊打架都唔去third
你點知nrg唔會連贏?
就好似tsm咁應該1場雞都食唔到係大把人嘅預測
真係只能夠講太廢
就算換轉係noob team df應該都會飛落去third
43 無set ALC 鏡個setting?
Hal 係聽到saf佢地飛起
跟手先call evan開黑牆打黑手
所以推測 saf
由此至終無諗過去佢tsm 黑手個位
即刻轉左幾個圈 見到黑牆 天際大都無諗過
諗就應該有諗過既
唔敢撞姐
Timmy咪比Jinqs收咗囉
有機會呀
當佢跳左落去殺哂tsm
佢得兩個smoke 要去黑手到
好似爭啲 未必打得贏黑手
Valk ult 會比黑手望到
一個smoke對面天台 一個smoke空地

Tsm都要用兩個大 一堆nade同down 左reps
Saf似會輸
我錯了, 我睇到既只係某幾個畫面SAF睇到人都唔開槍
All 1.1
Thx ching 今晚試下先
其實如果佢哋落咗嚟 就係黑手冠軍咁樣落去嘅話基本上完全係黑手放題
Crypto 個人起計200m
簡單啲講就係你個minimap (大約200m)嘅範圍
Tsm team com有講只要聽到saf val ult
Jordan就要即刻大黑手個位令到saf就算想搶黑手個位一落地都要食邦加大
所以其實saf好難third
唯一機會就係dropped所講見到2隊打之後val去tsm原本個位射 但個圈都一路縮緊 而且要係空中決定咁多野 最安全都係去屋底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞