《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
DF
不過有8萬美都唔錯啦
應該唔止一個講 我係其中一個
訓左先黎3連雞 早少少發力唔得既
能夠對住世界最一流選手連贏三把,普通玩家連食三把雞都難
有睇敗者組就知saf 係真on9唔係扮
佢哋對god spot 判斷好差 但係rotate 又冇問題
ching saf 都岩你追喎咁
睇住ef36同埋iron blood 兩隊包尾既喺風暴點果幾場df叫糊戰,名次都唔理走去同佢roll點
尤其iron blood 殺足df兩次

屌佢老味平時咁撚舒服入尾圈丫嗱

不過df都算表現到t1級數
痴線成3-4隊同時攻塔佢哋都守到勁撚癲
屌你老母 要返工 睇完個場訓
點知一訓TSM就3連雞奪冠...
講真算係咁啦,已經表現到世界一流隊伍水準,但係要奪冠,啲細節仲要做得好啲
其實打得冇錯 佢地要追分 結果黎講唔打下面果到 係上邊等機會都差啲雞拎大分 係認唔到tsm 有啲on9
正常認唔到 重複哂啲角
係某幾隊用唔同角先會認到

利申 已經比個ching 教導完og理念,而家支持og
練下落地戰囉
佢哋無乜身法要full gear先打到水準
ib兩次挑機成功佢哋好似連紫甲都未有
自Tsm棒杯後,佢講左好多打撚到自己塊臉紅哂嘅嘢,同埋不斷怪9 SAF,仲要特登搵埋reddit twitter
SAF廢極 都壓住前世一DZ入final啦
無叫佢地all in drop 去 但係係上面揸3030 同nades 去燒樓下資源
TSM mp就抵俾人grief
rig就老閪都唔應該grief
今屆tournament 應該係咁多屆最刺激最好睇
TSMB2B2B贏冠 FNC DZ入唔到FINAL
OG第3場已經Match Point Nrg打贏
黑手3Mnk 大殺四方
覺得今屆係好多隊嘅實力接近左
Controller 亦比上次失色不少
希望EA搞好啲隻Game啦
下年可唔可以係日本搞 好想去睇次現場
佢地唯一做錯就係冇嘗試去試下鞭reps
至於valk ult飛屋就冇咩野
因為後面其實佢地係成功係間屋到走返出黎
只係最後同tsm 3v3打輸
大陸仔有8萬鎂應該收貨啦

3mnk打到咁值得尊重(佢班傻粉另一件事)
ALL 都係
無左dz既final好睇左十倍 仲有熱血反cup
如果有dz既話應該係隱形拎冠
隊隊都煙Controller點玩
3打3真係好弱,3mz槍軟撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞