《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
尾圈成9隊人係到,佢個位一眼望落去都知屋個邊起碼3,4隊係到,邊到安全
https://img.nga.178.com/attachments/mon_202309/12/hsQn0wn-5jwwXpZ6yT3cSdc-7i.gif
好似冇人講過SAF 隻華森撞到空氣牆 掉左洛去
(圖片轉NGA 不喜別屌)
Gild 係咪走硬
但係其實saf最後個場拎咗16分+只係3v3對槍對輸,佢地最後執行嘅戰術根本唔可以話錯

同埋reddit有人講話佢地本身諗住drop,但係比timmy大stun到,同埋佢地覺得起飛安全過third,因為佢地冇圈info,覺得有機會縮偏向間屋
Fytan 好似想走
點解唔third完先飛,招大又唔會走左去
就咁drop落行過去 未行過去隨時比屋班人打死
佢哋好似無煙妹?
drop 完殺左TSM 可以開大飛過去
依個係跟Evan個setting
到時可以再微調
我之前係 41
ALC 1x 好似係3.3 2x 3.5 etc…

尋晚轉左43 All alc 1.1 手感都差唔多 玩多幾晚再睇睇
想問你地有冇跟D PRO 改下D制 pin/ loot 野
我改完 開MAP PIN唔到 係咪PS5既BUG黎
我同個fd單挑對槍
佢體感上會覺得我43鎖好多
鎖到心態崩果種
不過都要睇自己
可能想突破自己
PVX 個打法要拎冠軍太難
個底冇槍線即係只有1隊or少於1隊所以佢哋以為冇人飛落底等尾圈打出去
而你所講屋入面打完係會選擇向左邊行封右邊煙同黑牆
saf個位完全唔會俾屋入面啲人搞
咁都可以馬後 cls
所以你意思係上面兩個drop落去同tsm2v2?
係。drop完殺咗tsm可以直接champ同成全你
係BUG
有傳佢走咩
懷疑係因為今次saku今次太撚ON9
nafen話佢兩個啱夾
Sirdel 都轉隊
原本覺得佢同Gnaske gay到似Hal同Reps咁會一直一齊打
Saku highlighs : 毒死 卡讀秒位死
shunmi作為roller又打唔出個種1 clip既表演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞