《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
本來都好驚DF拎冠
但見到暴風點佢地點弱智就安心了
game sense 帝
dz收皮啦
龜就叻
第二次champ個圈縮到佢個位
然後就咁用毒佬放毒就贏左

每一次champ都無3v3對決過
tsm次次都3v3無輸
而且ceo隻horizon真係好癲
兩次都係關鍵q
hiswattson係表面低章姐 佢特登亂咁講d離地野等d認真撚都知佢係玩緊人設
唔同以前sweet同依家zer0玩得太真太隱晦真係好多人會信
apex legends og>saf 新王登機 後繼有人
大哥,我新post 名我都諗好左
哭能左,打錯字,登[基],sor
隱晦帝
Mnk 70-100
手制穩定90
原來你仲覺得講緊saf要認邊隊tsm
喺一個得兩隊嘅弱側valk ult去5隊嘅強側差d撞死自己拎kp
打rank撞到你呢d隊友真係喊三聲
下 我以為佢地冠左喎
又企晒台又舉晒人 舞晒滑鼠鍵盤
如果佢真係玩人設既 就唔會俾NTH激撚到一打完就話要退休啦
E36無左兩個正選都食唔滑
nth佢係真嬲 但上年champ佢d tweet好假膠喎
不過佢係咁多個apex villain入面最成功 上年一下子就爆到10k viewer
sweet經營左咁耐先得7-8k
係saf 角度佢地飛個下 Tsm未開始打定唔知差唔多打黑手
係佢地嘅情報中 係睇到強側最低個個位係安全或最可行
跳tsm 個個位最多係變3v3v3
事實上佢地去到強側 係最後出嚟 同tsm 變3v3
結果論 若果佢係強側贏埋tsm 又會冇咩人出聲
同埋睇左twitter 啲人講
Controller 垂直90度 係唔易射(saf個setting 係?)
Snip3down 係試過垂直90全泡
唔係喎哥,佢地full team 去到第二名,加大分wor
大哥唔鐘意加大分?
可能比人打殘哂想reset 先 點知冇第2個氣球上去
df 一開始就唔應該企咁耐屋頂 明知對面冇horizon 好大機會會互卡
一係就爽手攻入去 一係就直接走人
不過大哥永遠是對的
saf 仆街黎 on9仔
等elben gate gaming睇下會唔會出saf嘅pov
佢valk ult完係天度打轉嗰陣有睇到黑手同tsm打到兩邊都down
但佢兜左陣最後揀喺e6前面land sleepola差d死左
不過完左都冇乜好討論啦
你知道就好啦 我都唔想應你 可以放過我?
如果你要追擊我講聲 唔想嘥時間睇
https://youtu.be/GLLOTjFHXSo?si=7T-GFMNcN61Xm6d7
一開始冇黃dojo同tsm係因為sleeepola重防緊屁股叫佢哋唔好落去但呢邊就冇其他兩個隊友視覺好難判斷sleepola嘅決定啱唔啱

而tsm係知道佢哋valk ilt後先去打黑手黨
而saf亦都係喺tsm未過去打嗰陣已經決定去層層疊低位
所以應該就冇tsm同黑手黨打嗰陣saf唔去third呢個說法
mnk上限最高因為啲flick shot可以好撚癲
呢啲controller限制下冇可能做到
xynew呢啲新料冠軍可憐到只得幾百views所以打得好之外人設唔掂都係生存唔到
果下有DF個horizon可以踩上去
但如果踩咗上去可能個劇本就唔同晒
而家咁樣算係最好笑既結局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞