《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
唔好俾佢停
呢個只係圍住yukaf重組啫
慘在成個日本區都冇咩新血可以揀
失散呀之前嗰個apex DCgroup 搵唔返
Taida 依家LFT
Ftyan 都想轉隊
其他唔多掂

同埋今次FNC啲macro都幾差下, Kamaneko唔夠料
不過成個APAC-N都無咩好coach
FNC個問題跟本唔係roster 散band都幾意外
可能上限唔夠高掛覺得
但都冇咩人可以選
睇D人話 成隊3個入面 賽前1個掛住玩原神 一個掛住睇VTUBER 得一個KEEP住見佢APEX
去到正賽 KEEP住玩APEX果個係打得最失準果個
Yukaf 玩唔點天際線個comp 佢開台有講下
話習慣掃描角seer 個版本多d
seer搞到好多隊壞曬手勢
NRG就係例子
而家威名造型仲可唔可以訓練場同朋友刷傷害?
有冇人用ps5同pc玩會lag機,香港server 。之前都唔會,呢兩日就lag到癲
都唔知練olympus做乜唔改大張圖
資源分配同啲高低位根本做唔到比賽圖
https://twitter.com/FC_esports_/status/1706956851479183482

咁睇落真係日本區真係大重組了
https://twitter.com/perodator/status/1706958557378433094

Taida/Yukaperodator/ReyzyGG已經決定組隊打YEAR 4
Rkmatching係咪又壞左 金牌連續三日打鑽場
轉ser都冇用
無啦啦話我用掛就鎖咗我全helirloom ac
已經少玩 都係儲下skin 而家可以果斷棄埋
有 香港server會不停有packet loss

要叫埋班frd轉Singapore 先無事
無啦啦話我用掛就鎖咗我全helirloom ac
已經少玩 都係儲下skin 而家可以果斷棄埋

一路都係玩緊手機版最近買咗新電腦想玩PC版

上網睇啲人話用手制好似勁啲?咁我一開始練手制係咪會好啲?定係用滑鼠熟悉下先?
有冇巴絲試過同frd排
㩒ready好耐先有反應 但唔會show matchmaking 有時連剔都睇唔到
聽到揀英聲但黑mon
隊友入咗場 自己仲係lobby

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞