《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
佢落點都好靚
落左對面牆後面 reload完先出黎食毒都唔怕
避傷害意識勁到
愛上左就好 你仲有大把野學 以後多d跟我學野
大哥好野,班連登仔都cls 既
大哥不如我地自己出去開post 傾
同班無game sense 既人傾落去會益左佢地
唔好教佢地咁多野
就係因為唔遠所以佢地覺得roller唔公平
咁多日黑手掂到peak一日 但其他時候roller都咁穩定
好 pm我tg hugo1991
lihkg post 傾呀,大哥睇得太多戰術,眼花了
我想同你tg傾 身為小弟你反咩對?
tg ban 左ac 呀
開過個囉
ceo俾timmy搞到tsm最後一場瘋狂留意rat dojo嘅動向會行tunnel定食毒行高位嗰度
睇darkzero攞冠軍好冇刺激感
到底係咪因為內心是個TSM fanboy既作用
大哥唔肯教我野就算啦
特登守過黎跟大哥
跟og 架嘛
又要咁多條件
咁由佢啦 你都係適合跟saf多d
要忙啦晏d睇下你有咩新花款 有點悶
之前jordan背傷 zer0同TSM一齊玩scrim架
講FD Hal同zach sweet呢D一定老友d
但佢地講野串人都會識睇對手
Zer0就真係諗過度過點拎最大傷害
dojo由scrims比all roll爆到正賽撒亞人上身
嗰場佢地仲要算閪位
saf 都係跟og 學
我都要跟og 學先最原汁原味
可以追近大哥既高度
今次冠軍戰TSM自己條精華片我諗可能有一個鐘
佢同hiswattson上年一樣有目的靠呢個方向去draw attention啦
之前mfam個solo tourney佢開直播好多位都特登講d野製造content
你覺得saf同og係一樣咪仲錯緊囉 教而不善 真蠢
咁佢同HisWattson比 顯得HisWattson 低章好多 永遠都似瘋狗症咁亂咬人
同埋好現實就係幾打得都好 到結尾冇贏過既真係講乜都冇用 跌落地那番渣沙囉
自從scan meta收左皮之後呢次champ都見唔少隊玩rat 仲要rat到成隊3個kp
變左要對rat有好高awareness
拉汽球上去做低完DF一隻 之後唔推埋落去
番入屋呢下精彩
DF拉完人走又唔係 唔走又唔係
咁咪攬炒囉
唔係一樣呀大哥
係跟og 學緊
大哥誤會哂

saf 拎killpoint 洗乜理邊隊tsm
拎分緊要
大哥我講得岩唔岩呀先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞