《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
招q我覺得ok 有時殺完一個唔使停低補電已經差好遠
招大就真係出得太慢同太低傷
仲r過fuse同valk招q
真 因為hal話對槍只佔全個game嘅10%
招大係幾難用
但佢對自己同隊友冇負面算係咁,當推進既一個手段
姐係你同意hal本身用mnk90分 轉手制會加5分
亦等於手制>mnk 唔係既話轉黎托呀
dllm 講咁多野 明明自己用手制佔上風仲阿支阿左
fuck off la
有班人
講一大段野,每邊打50大板扮晒中立咁
真係好撚核突
一齊remove囉
十個普通既mnk玩家講緊鑽以下有幾多個識玩身法
但係手制aa弱智都識用
睇下邊個傷囉
我玩ps
全部一視同仁,有咩咁傷
有幾無恥先講得出手制=mnk
話隻game for fun 個d aa撚
橫惦都係 不如直接買個自瞄掛算啦
夠晒fun
ps都有得mnk
支持唔nerf aa又屌唔公平
支持nerf aa 又屌扮中立

咁鐘意屌,買隻吹氣公仔返屋企慢慢屌啦你
其實我都冇講過打controller難受只係話唔公平唔好屈我

ts唔可以殺人而aa可以
ts唔為系統幫你做出嚟而aa係系統幫你瞄
ts同aa個學習成本唔對等之餘aa重要影響大咁多
aa可以話係0成本

講咗好多pro同streamer都話aa嘅存在係令到pc唔平衡唔公平嘅原因
如果係你所講嘅咁對等就唔會咁多pro同streamer轉controller就為咗打比賽成績好啲
如果係對等嘅瘋狂練ts理應可以對抗aa但事實上algs嚟到第4年一樣係controller主宰賽場

一直都係屌aa造成唔公平嘅環境冇屌過controller玩家破壞環境

我都可以話controller玩家如果覺得做錯嘢咪直接唔用0.4
覺得正常咪繼續用阻你唔到
唔關事架,你話aa,身法一齊remove 呀嘛
咁ps 無aa咪全部ps一齊無囉,我ok呀
記得你好似係controller玩家嚟?
上面咁搞笑嘅aa撚
見到人lam箱識郁都cry like a baby
咁我見到人訓係度玩apex
roller 1 clip down 敵人係咪要跪拜佢
ts唔可以殺人而aa可以
ts唔為系統幫你做出嚟而aa係系統幫你瞄
ts同aa個學習成本唔對等之餘aa重要影響大咁多
aa可以話係0成本

我都話我明左,又同意左,而家都係話支持nerf aa
純粹係問ts 留唔留
上面咁搞笑嘅aa撚
見到人lam箱識郁都cry like a baby
咁我見到人訓係度玩apex
roller 1 clip down 敵人係咪要跪拜佢
邊個cry like a baby? 我又想笑下佢
我意思係到時ps 玩家會插keyboard玩
係咪拎住個無aa既手制囉
睇下邊個屌鬼
都係唔明ps 玩家點解會插keyboard玩
又拎住手制

無aa照用手制玩囉,唔明你意思
我用過 咁屌得未?
mande自稱呢世人玩手制打機十隻手指數得晒
佢用左2個鐘就可以做到鎖爛人,仲要上埋鑽,你覺得呢

你搵個呢世人用滑鼠打槍game不多過十次既人
2粒鐘可以做到鎖爛人既話,咁唔好nerf AA囉
hal 轉手制即刻贏返冠軍
支持nerf aa
除左係連登打字屌controller / 屌aa之外有咩建議?
繼續屌,唔通可以點
你對個政府唔滿意咁可以點,咪又係屌
本身樣野做壞左,唔通連屌下都唔得咩
政府還政府,打機還打機
ea官方仲係要搵錢,仲係要睇玩家面色,睇收入
我見我提出個方法唔work
睇下有無師兄有高見

絕對屌得,任屌,瞄準官方屌就任你屌
係話 除左屌之外,有無野可以額外再做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞