《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
就算係打贏左即刻po noob team twitter 恥笑係人地外國戰隊文化好正常 講到人地黎搞鳩你就係專登逼害df咁 又唔講班小粉紅輸左即刻出征人地twitter nmsl sb cnm乜都講晒
傻鳩DF粉絲真係令佢地隊個名愈來愈臭
比人所謂既6v3後落地撞#20 3v3都打唔爆
人地Dojo撞All都3:0打到人地轉點
Hal比人Rat完愈打愈勁
垃圾DF贏一場就舞哂龍
撞一撞就個心碎撚哂之後5場都唔識打機
正常Fans應該係屌鳩隊員啲心態
仲可以打篇飛機文黎護航
真係醜字都唔撚識寫

小氣到
最慘篇文係繁體字
姐係一係台灣一係香港寫
認真丟架
真係好撚弱智 成日LAG GAME 中撚曬4寶 屌佢老母垃圾EA
三文治係預左要畀人夾㗎啦
覺得自己啲fans冇問題先癲
肚裡有火
好嬲好嬲
米飯班主黎
dropped解釋了一切
其實成件事係好合理
你43分我唔搞你搞邊個
https://youtu.be/rlrTAX0zVPs?si=Sofna84IwSCflv7w
其實Saf係唔應該屌
先得23分 再拎第二 加成十幾分
算係加大分 係佢地嘅角度黎講係成功
只係輸左比mp隊
佢最後都爭少少贏tsm
又用電網counter左黑牆同smoke

係hal 計好黑牆消失前一秒 Q 起拉視覺
班腦殘周圍出征連大台chat都係佢地
咁都唔noob 唔通SAF noob 呀
試下叫佢去dojo睇下會唔會俾人fucking lalaland?
其實TSM打完DOJO 果陣 SAF係真係冇位射定咩 唯一要屌既真係依個位
唔會期望到saf依隊split 2 playoff 36名既隊可以做完美決定

總分第一都唔串得df noob team
其實以佢個分係唔使諗贏唔贏
再拖落去可能仲少獎金
同理nrg game4應該輸俾og先岩
佢可以唔跳落去食tsm,但睇住tsm同dojo打都唔開槍刷下kill point 黎個講唔過去
佢個位求其開幾槍都汁到1,2件啦,傻既都識開

咁班支那人真係noob team呀嘛
其實由evan黑牆嗰刻開始已經冇所謂嘅高低差
可以當一個平地嚟睇大家都full heal晒冇血量優勢
係差在wattson電網同horizon q大家唔同睇法係冇絕對優劣
精彩嘅係wattson counter黑牆令tsm冇辦法多角度槍線但ceo就自己q過去製造咗出嚟

重要都係睇操作者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞