《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
明明係主機同遊戲

都唔係ps5 apex專屬
Bolin又返DNZ
真 DF d fans就黎多過TSM
Yuki 返大陸搞fans meeting都勁多人去
Yuki 下星期黎香港啊香港又唔搞fans meeting
https://youtu.be/2mdWtcKRD88?si=wD6XMc6MuTu3auMO 但呢條友勁到佢原地就咁壓可以個準星一啲都唔漂究竟佢點做到咁穩cls
岩岩買左G703好興奮好想快啲紋工返去試下無線滑鼠打機咩
佢大陸個fans meeting由中午
簽名影相 簽到天都黑埋
好多人
今晚係台灣搞
點解香港唔搞啊
NA隊咁早打scrims係for咩比賽?
練Olympic
703有試用過?好重喎
冇課嗰陣300幾lv 兩傳 之後有課嗰啲100箱差唔多去到保底先出
https://www.ea.com/en-gb/games/apex-legends/compete/news/algs-year4-announce

ALGS常規賽+兩隊受邀請
支可以至少保底兩隊直入playoff
我覺得好好用喎
想輕啲可以拎走舊配重
利申用緊第二隻G703
vaxee 75g 我都已經覺得重 703仲要90
我加埋粒配重 105g
按實力保底會有4隊以上

2隊直邀唔洗講
東南亞 TOP 8
DF/MDYW穩
淨係AGL/DF2隊/VKG都好大機會
玩VAL/CSGO個啲講穩定既都OK
玩APEX 100G真係當做gym
未換嘅話等亡靈, 等紅色尾
呢幾日? 季初開始已經係啦
換左valk了 下一次中獎都唔知幾時先有
唔重bo 原本想買304定403 但太輕703我仲加左佢果個10g用 重糧岩岩好
點解唔買G PRO SUPERLIGHT
超撚好用
VALk型好多,有聖劍纏繞

亡靈雖然紅色但唔知想點,幾個骷髏骨頭圍住轉就算,搞到Fortnite咁勁兒戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞