《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
邊個講過你嘅方法唔work?但係點實行你又諗過未?
點叫班mnk搞革命轉controller?reddit公投?
你以為得小貓三四隻講幾句就得?
你係認真討論嘅話就唔好天馬行空建議埋啲冇可能實現嘅嘢
點解想要個公平嘅環境係要玩家額外付出時間同金錢去迫官方改?
呢啲嘢唔係應該係官方睇到咁多人嘅意見後作出合理嘅行動㗎咩?

不過既然你咁為玩家著想不如你去號召眾mnk做下你所講嘅方法work唔work
其實有邊個mnk俾controller鎖200嗰陣唔係直接屌手把仔嘅
唔通俾用aa嘅controller打死係屌aa咩
但係大家屌緊咩心照啦
玩緊嗰陣梗係有咩屌咩直接屌重同你兜兜轉轉問你有冇用aa再屌咩
每個人聽到同表達都唔同,好主觀
你見我一路都只係針對AA,就係咁簡單

以我自己
1. 屌你老母手制
2. 仆你個街死外掛

1係對個玩家冇仇恨,2係想個外掛仔死全家

不過已經慣左唔會再出現1了
早排reddit先討論完 lobby係無影響
你覺得有分別只係ping同delay
其實手制玩家如果覺得比人屌既時候

可以同返對面講 :
做咩要屌我姐,我只係用手制打下機,AA確實係做壞左,咁唔關我事,我只係用返game setting黎打機

而唔係 :
你地mnk夠有TS同執箱郁啦,我地有AA好正常

咁樣應該可以減少好多誤會
我手制佔上風我又有無特登去搞mnk場先
我只係作為家機用家又打過曬兩邊場去講吓兩邊嘅優劣
而你地班人一埋嚟就一定係aa>>>>>mnk
只準屌aa圍爐,仲惡過共產黨
華森

導管分別大唔大
大,華森有用好多
咁我上面係有提TS同執箱嘅,但從來無將兩樣嘢對等
上面都有手制玩家表達得比我好,結果都係俾人屌中立撚
華森係偏重防禦
新英係控場+突擊
手制撚有AA咁著數就比MNK屌下啦
反正到時game入面咪又都係要比你地R99一管秒殺
你真心定搞笑
唔好將pro玩手制代入我地普通玩家
一管秒殺係咪個個做到有玩過一定知
我打純家機平台配到啲predator都唔會次次俾人一管秒啦
屌手制狗真係手制狗
ts唔係個個mnk用
aa係個個手制狗都會開
其實好簡單 一係就ts同aa一齊禁
一係就分開2條隊排 mnk打mnk 手制打手制
咁樣先係公平
屌你老母開aa同mnk fd一齊打特登黎撞mnk
仲要屌人可以玩ts
死返去你個ps xbox server啦
你為屌而屌覺得開心嘅話就繼續囉
理智啲嘅人係屌緊aa而唔係見到手制玩家就屌
你講特登去撞mnk嘅人一定好多但唔係我
我係有同mnk朋友打但只係極少時間
有mnk嘅friend嚟搵我打機,唔通我同佢講:
我用手制對你地唔公平我唔同你玩
再講單排都被捉入pc ser嘅人係咪要即刻自殺先符合你理想
佢係要整到雙平台都可以一齊玩又關我撚事?
屌啦屌啦繼續屌,手制狗就係錯,點講都無用
都話你可以同mnk fd玩唔開aa
文盲定點撚樣 定係唔開aa唔識打機
事實係你排電腦條隊開aa
同call of duty ps xbox插手制keyboard一樣
都係咁撚無恥
你單排比人捉既話就冇計
我都冇野好講 你都唔想

屌你老母傻閪aa狗
希望你地人生都有life assist
希望你真實人生遇到唔公平嘅事都會咁勇於發言抗爭到底
屌你老母你真係唔撚配做香港人
咁撚樣串都得
俾個正評你
邊個惡到狗咁開始玩人生攻擊先大家有眼睇嘅
睇sweet ceo同mande排真係好正
真係要多謝金主
笑死你勁嬲
人身呀傻鳩
自己叫人屌你又話人惡到狗
可能ching 你無
但係好多師兄都叫我地死返去xxx /xx手制狗之類既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞