《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
3mz做唔到一個又打得又call得嘅igl就永遠冇辦法更上一層樓所以佢哋今次打到呢個成績我係好意外
食雞後奪冠式慶祝驚到我以為4場就完game

睇過pite同yuki effect單挑完全冇落下風
可能只係靶場的神3v3tdm都handhand哋機何況比賽幾十隊對打緊
無DF有DZ就最好睇
呢個我諗df fans都幫唔到佢哋兜
屌你老母一個mp隊同一個#20嘅喺毒圈互守???
好唔好笑冇所謂啦但真係唔覺我有咩打臉
今次saf都唔係grief mp隊嘅問題
完全冇對tsm奪冠有咩異議 只係SAF真係打得柒
而且大把人一邊睇比賽一邊睇comp reddit同twitter
hal尾場啲槍法先有返之前嘅水準
前幾場支3030/g7腰射重準過r99car
今次黑手黨征服algs我諗又有藉口buff aa
佢r99 spray完用3030收頭不嬲係有一手 其他roller會將把smg換彈
得頭兩場有分

之後隱形
尾二場雞
鬼叫佢行得咁出,俾人針對跟住落地戰唔夠人黎
但係tsm 雙roller 冠軍喎
2roller >3mnk
建議加輔瞄比mnk
廢足全日 三連雞奪冠 好撚傳奇可唔可以話係algs史上最高含金量冠軍
dojo一拳打左hai出圈果場dojo mp左未?
Game 3 我淨係記得 夢火隊敗走mill
effect都會好似佢咁玩 但不過effect成日炒車3030一槍都唔中
未 佢地同一場入mp
呢次champ真係近期睇過最刺激最熱血既champ
睇返pov如果ceo唔係q過黑牆tsm應該只係同saf55波對槍有機會輸
但ceo升q落地個打咗一管r99後啱啱好就係黑牆消失嘅timing
再由bige幫手集火兩個reps就吸引火力呢個fight都算高風險
夢火隊企喺E36 屋頂賴死唔走
兩隊一齊冇資源攬炒
dream without the fire
依度好多異見
係巴打你特別與眾不同 零舍鍾意持相反意見
係啦 而且一定後無來者
今屆根本係電影劇本

Hal一升 望到兩隻再開槍
一野拉左兩個人視覺 迫左兩個向上望
之後盡頭落地 另一個人後面
Cat wall就岩岩消失左
上個post大把人屌saf打得柒
不過我支持dz og係預左多相反意見啦 呢度dz og都唔受歡迎
唔駛因為我支持dz og就講到我唔歡喜tsm拎冠嘅
dz og都柒哂預左佢地比人當笑柄
以後都係乖乖地一齊嗌tsm all fnc算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞