《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
你自己首尾呼應左
你成段野除左第一句,都係講緊唔work
[你係認真討論嘅話就唔好天馬行空建議埋啲冇可能實現嘅嘢]
呢句已經係中心思想

[呢啲嘢唔係應該係官方睇到咁多人嘅意見後作出合理嘅行動㗎咩?]
理想世界入邊會係
但現實世界係都存在左N季,今季都仲係得個屌字

[點解想要個公平嘅環境係要玩家額外付出時間同金錢去迫官方改?]
因為官方仲未做野
因為官方無聽意見
因為想改變現狀
因為屌極都未變

至於你叫我去做召集者
我連召集你都咁難,兩派人勢成水火,齋睇個input 就屌
吓又唔係我建議梗係你去試㗎啦我有話aa好影響我升分?我只係話個天秤唔係平衡啫
佢改唔改aa對我就真係冇咩影響又唔係打比賽

我第2句開始就分析緊你講嘅方法可以性有幾低
但既然你講到到咁容易咪叫你身體力行囉
我梗係覺得唔work啦原因已經講咗你自己都覆咗但你所講嘅方法都未有人試過既然你提出自己都知實行困難又屈鳩我話唔work?搞笑?
我覺得唔work係咪等於實際唔work?你提出然後唔試係要點work

你召集我做乜柒先?我附和你要轉手制革命?
同level下我用mnk夠controller打點解要轉?

所以咪問返你攞提出又做唔到係咪喺到齋講經囉聰明
組一隊都幾好睇sweet做igl嘅話hal唔會爆氣
唔影響咪得囉

你:但既然你講到到咁容易咪叫你身體力行囉
我:我見我提出個方法唔work

你:邊個講過你嘅方法唔work?
我:你成段野除左第一句,都係講緊唔work
你:我梗係覺得唔work啦原因已經講咗你自己都覆咗但你所講嘅方法都未有人試過既然你提出自己都知實行困難
你:又屈鳩我話唔work?搞笑?

你:你召集我做乜柒先?我附和你要轉手制革命?
同level下我用mnk夠controller打點解要轉?

你唔轉咪唔轉囉唔洗專登同我講
無人迫你喎
你:我覺得唔work係咪等於實際唔work?
你咪係果d一尾淨係識話人方法唔好,但又無更好方法既塘邊鶴?
尋日打極promo 都上唔到銀
啲人全部hot drop 嘅
之後我諗一諗
咁咪姐係我每加一場分就有5場promo比我唔扣分玩嘢?
你文盲?
一直講緊我覺得影響唔大同公唔公平係兩回事係你同上面嗰位controller一直將兩樣嘢對等

你提出嚟唔做你喺度講經咩大佬
一個controller指揮人哋轉input但又咁快自ban話唔work咁提嚟托呀?
我已經講咗我覺得唔work唔使成日loop返同一句嘢
你提出嚟又唔想證明work唔work
咁我叫你食屎你係咪食呀?我講乜就聽

又係你自己講召集我都咁難
然後轉個撚頭就話唔轉唔使特登同你講

唔使同我講咩方法ea改唔改對我分別唔大
我唔想去幫ea諗等於唔可以屌你個方法柒/天馬行空?
咩邏輯?

btw唔使成日quote我講過啲咩我唔似你
S19仲喺到嘈緊roller mnk
自己約出黎settle啦
連登唔講呢d
唔通講新圖新英咩

呢d去返巴哈睇啦
活動無人講 新英無人講
Mnk controller 就嘈幾十版
個分類可能係第一個活動合作專屬skin
睇返開頭其實原本只係屌官方令apex熱度下降嘅原因
真係笑死嘈完都唔會有結論
根本純粹係到互屌推post

原來重生唔改aa就係為左咁,遊戲界暗行兵法
可唔可以講多少少到底邊個屈鳩你話唔work 同邊個搞緊笑?
天秤唔係平衡又唔影響你升分又係度屌你喺度講經咩大佬

你其實自己都未諗好講咩就諗完先出po啦
你咁健忘,唔quote 你,又話邊個邊個屈鳩你
真係唔知邊個先係文盲

比我搵到邊個屈鳩你,我一定幫你串鳩佢
原來你唔知你自己搞緊笑?我屌柒你個建議天馬行空然後你就自ban話唔work笠撚到你咁樣?

你連重點都未清楚就學人嘈
連其他人屌緊乜都未知又要搭嗲講埋啲已經講咗幾年嘅垃圾理由嚟格硬將兩邊優勢對等

連屌鳩個aa唔公平都可以拉埋升唔升到分嚟講
你明咗個分別再講啦師兄
是但啦都係屌住玩

你認為過咗18季會冇人知你所講嘅方法?
啲pro會唔知?
點解咁多頂尖mnk都唔轉controller?
因為好多pro都講咗controller打人就好似bot咁完全失去咗槍game嘅樂趣
mnk唔會完全唔夠打但穩定度嚟講controller贏十條街

都係嗰句啦你要mnk玩家搞你所謂嘅革命一早搞咗

自ban?! 你係咪唔記得d紅字係你自己講?
我見我提出個方法唔work
睇下有無師兄有高見

咁都睇唔明呀?話你淨係識ban 橋,又無高見呀
串緊你炸

連其他人屌緊乜都未知又要搭嗲講埋啲已經講咗幾年嘅垃圾理由嚟格硬將兩邊優勢對等

我認為MNK同roller
唔公平
唔對等
各有優缺點

識唔識中文?無point講又要loop?

連屌鳩個aa唔公平都可以拉埋升唔升到分嚟講

上分單野你又唔記得係你自己講架?

到底邊個屈鳩你話唔work?講得未?
等你搵返d記憶力我先再覆你
你弱智?咪講緊你條柒頭屈我話唔work
我一早講晒原因話只係你個方法難實行同埋點叫班mnk去搞革命?點ban鳩你橋?
我已經叫你去做嚟睇下work唔work然後你自己摺埋自ban?
咁唔做又點知work唔work?一開頭唔work係你自己講㗎喎?

你係咪柒到連自己都唔想認一開始將mnk ts同aa擺喺同一條線上比較?
各有優缺點又嘗試將兩邊優勢平衡

我話我打controller上到分關我屌aa唔公平咩事?
影響細唔屌得個aa唔公平?又踩親你條尾?

覆咩啦你都係摺埋啦柒頭
好撚正
愈亂愈好
由你拉ts埋嚟講已經柒到貼地
十幾季每季有controller柒嘅嘢你又真係咁尊重傳統走出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞