《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
以前用過G502, 日打5-8個鐘機,跟住手腕痛
可能淘寶$30人仔買
咩年代 有鎚海都唔可以作準
再加埋啲上季大師
第一次用無線滑鼠諗望買個入門級去高登黃金,g pro 冇得試所以唔敢買,試完覺得703岩自己手型幾舒服就買了
想同人排rk應該去邊到

今季單排上唔到分
打到唔想打
季初同人打打得好開心
依家白金1場場都透視外掛
明明行到去d冇人睇到嘅位都比人直接瞄,秒殺
然後近戰就比人秒
手把仔場場有
頂獵又有
好撚辛苦
完全體驗唔到遊戲
x2 入場費50,單排玩真係慘過食屎
鑽4止步啦單排 銅-鑽普普通通都要打300-400場 辛撚苦
基本上隊友如果係狗衝/ 零環境意識+唔聽ping/ 淨係識執野/ 落地唔識分開loot
個場你都可以當玩solo了
玩solo最緊要練到一條友都排到頭十
同埋習慣用啲位移勁嘅角色唔好用咩毒氣佬 肥仔個啲
個人最中意用zipline (記得一有package就掃 狂拉線走位好勁) / bangalore
如果係solo場就直接拎一堆血包慢慢守圈外入圈 去到ring 4通常都加硬分
如果附近有得整牌仔等3rd party就有機會食雞tim
間唔中一場隊友高質就問下場一唔一齊打 咁就再升快啲
NTH 散band

Satuki同lkyq 應該都係去FNC架啦
連StrafingFlame 都考慮轉controller
唔識用煙唔好搶住隻煙黎用啦大佬
有冇人更新完之後 時不時就定撚左畫面?要強制關左隻game
垃圾驚無人玩
連續三鋪rank排同一個大陸仔
最近想upgrade下螢幕
本身用緊G32QCA
老實講慣左32 有d驚唔慣27 會嫌太細
不過始終FPS都係細好d 所以將就返
市面上4K又240hz既MON
所以暫時考慮緊 2隻2k 27既mon
aw2721d同XG27AQMR 你哋會揀邊個?
但都有色準需要 本身係攝影師有時會執相剪片
不過就40%APEX 50%睇戲 10%執相剪片
yuki黎左香港了
有冇ching起下佢story係住邊頭酒店
CEO幾時來香港
想搵佢親筆簽名
M32U
Hyatt centric
忍唔住del撚左呢隻on9 game
落地車3隊同你落地死冇分別一樣扣分扣到on99
最撚好上分就係跳落d咩都冇既位然後睇圈再tab出黎睇陣utube
仲要3場有1場 隊友入唔到然後中離懲罰
然後入到場再比人外掛打死
明明煙住左佢個位都可以我一開門就比人用devotion one clip打死
屌 on9 game
要穩定加分基本上一定要龜悶到
放棄上分打ranked就好玩好多想打架就打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞