《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
好似df咁就含得
一個mp想同底分隊伍拉扯都幾無腦下
主台好似有幾下wide shot watch底係掉哂煙開戰
但佢地飛嗰陣好似以為守望底冇人咁
佢隊友peek watch嗰陣冇留意到個底有人
大哥又講埋哂d奇怪野
而家我同你同一陣線
一齊做og fans 都唔得?
佢地成班係lobby 啲trash talk 都幾搞笑
唔係成日黎apex post都認得你依個tsm hater 啦
收手啦 白卡佬
其實有咩好講 決定一定有錯既時間
下下都完美判斷 timing 咁就佢地冠軍啦
On9?如果係R9 Ching去做IGL你覺得TSM會贏到?
一定要make noise先可以多人睇 hakis之前係咁串hal要轉comp都漲左少少
雖然依家又跌返
我都係G5就頂唔順訓左 點知就錯失左最精彩果3場
希望下次可以見到3MNK隊重返榮耀
正常要預有人喺度好彩嘅係佢哋清到就攞咗個守望最靚嘅低位
打tsm嗰波純粹mirco差咗啲俾ceo outplay
記得前 T1 喺WE都撞輸晒KCP,居然仲有第9
ALL
all又咪第四場轉 硬乜鳩
effect唔代表俄羅斯無埋戰鬥精神 0殺
都硬頸左好多場計埋winner
輸到信心都無埋
睇返playback SAF 係上面係射down 左timmy
reps down 個位佢地應該睇唔到同射唔到
無horizon 唔push 落去都理解到嘅始終佢地個位幾靚又有valk ult 可以rotate
一陣drop 落去隨時落左幾條槍線中間秒死
Vak 果個call 都無咩好講 結果論佢地係成功收割到thunder watch 無跌狀態走返出黎同tsm 3v3
輸左都無話可說
咁樣睇saf 都唔算造王者嘅 佢地嘅決定係佢哋個context 又唔算好離譜
反而 OG 只可以怪自己有幾次機會都把握唔到 尤其nrg 果場 佢哋清完tsm 之後無搶中間dock個高點 down 左sweet 之後又俾人down 返個G7 俾tsm 咁輕鬆攞左屋頂都少少失策
嗰度Hal 唔係有金鏡咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞