《Apex Legends》討論區 #100 B2B2B NI MA SHI CAI BI

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
問big E個堆
final 有 dz,佢同CEO對打
睇人,xynew Hal呢啲怕煙,但Evan Gen呢啲0驚
又係ceo贏?cls
og 合理
saf on9 無game sense 7頭皮 死全家
有冇邊條片有足晒班大陸狗食雞好似贏撚左世界冠軍咁?
頭5 game真係打撚到隻狗咁
https://youtu.be/8HSKMQYdR3o?si=cruX-3K-fgcWshbq

尤其是game 3被dojo 逐出家門果下

dojo真係落地戰之王
TSM 同 EA 夾好左 戲黎 咁樣場比賽先好睇
知可能係script 但NRG第四場個陣睇到好緊張
我話佢哋冇咩點真正3v3過都係靠third同靚位抽死對手就俾人話事實上df就係on top收咗好多頭
連IBG都唔夠打對真強隊嚟講係講唔通嘅
你睇返restia nicewigg呢啲嘅pov第2場就係
3mz: I am number 1 igl !!!!!!!!!!!!!!

人哋IBG頂多比佢算個中遊,但DF就係3打3冇一波有人企到出嚟,正常Bang可以做更多操作同拉槍線eg:Yukaf EzFlash呢類,但3mz完全冇。百弟基本上打法係mnk big e唔係箭頭,Pite槍法勁但總係說不出嘅奇怪
df brackets stage 係真係打得唔錯嘅
決賽前到第2場都仲係好態
但係比og third 完就成隊降智 之後場場喺度發癲
守e36屋個到真係笑死
你一係就快快手推左佢
啱你多d同樣冇game sense
Hal R99中距離喺煙一槍鎖爛enemy 130血
唔知仲以為df 同e36 有仇口
Aimbot 應該哭撚咗 本身就係唔夠打先拎呢啲點 咁都要比隊痴線嘅轉來搞佢 食毒都要camp 死佢哋喺間屋到攬炒
咁都有得標籤 SAF都唔關grief mp隊事
sweet都屌鳩佢地d call 自己放棄少人嘅弱側衝去成5隊人嘅中間度都可以話人怪佢
呢度真係唔容許有其他異見
我純粹覺得你好好笑
Df叫糊都仲要咁玩
佢哋自己睇返會唔會覺得自己好on9
心諗你搞我地做咩
最後仲要比IBG 收走百弟
加強bloodhunt, seer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞