[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (2) 本田最強

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

我暫時係噉,啲制位基本上同Classic一樣
想請教下點樣可以升拜師果位師範大父既 lv? 係咪要用佢既風格+招式先得, 是但用一樣又得唔得? 唔係幾頂得順我條友玩春麗 style
可以打用個個style嘅人
打贏用師父風格嘅NPC都會加師父EXP

例如春麗附近D NPC , 你按三角check,如果有春麗個icon,優先打佢,會加春麗EXP
或者用死一個,升爆左凸出黎既exp可以轉移其他師傅到
我想問打輸左/冇哂體力會點? 有次周圍撩事鬥飛打到剩76血, 好彩贏一個升LV 加滿
有連勝上分容乜易
撞手神連勝四場已經一場加150分
你可以用miles原地復活,或者認輸就會喺市中心spawn翻
基本上冇懲罰
其實真係唔難
我真新手都係~1星期銅上白金
個制未送到
要打用果個風格既Npc

,升快好多
有冇人現代模式打天下?
慣咗手勢,怕練唔返經典模式
現代mode 夠上白金
如果之後仲有心機上
可以慢慢唔用SP 制轉返chok 招
都handle 到就可以正式轉返經典mode 有返拳腳
我都未到 上星期五買 用緊keyboard練緊 下中腳66或22真係易好多 係未慣跳用手指公 有d short cut 幾過癮
有咩short cut可唔可以教下
玩住街霸6等ff16 歡迎入黎問野挑機
[url]https://www.youtube.com/live
/gkq2kAbyHbo?feature=share[/url]
見網上都有幾個玩現代玩到master既
so far it's not bad
當全部打右邊
例如撳實6 之後2同8+P就出升 相反撳實2 之後8+6+P出波
跳反波腳個D就 6+8 之後2+4+8+K
D制要同一時間撳 開頭唔慣會甩hit
西沙兄好似係老手 有無更多教學
187場得50勝
玩得不錯架啦
巴打係咪第一次接觸街霸?
Sako 好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞