[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (2) 本田最強

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
點解香港好似無乜Hitbox可以買
有都係鍵盤軸 想要平時Joystick果隻掣係咪得Hitbox出果款/自己Custom?
錯喎,VF Jeffry 設定唔係中東人
1代測試時期係有個中東角色叫Shiba, 但最後被結成晶取代
勁唔勁我唔知
樓豬真係全場最捨得既人🫡
依個真係好撚貴 400usd
可以買到幾多次隻game
hitbox 除左TAOBAO果D, 好多都斷晒貨
西沙大佬 , gmail pm 左你
有冇巴打用緊14/15鍵Hitbox
有冇鍵位setting參考下
TB個d睇落都OK 細細個夠輕巧,都有d興趣
不過要等好耐
不過CAPCOM開始打擊HITBOX, 用HITBOX既優勢好似少咗?
夠薄, 放枱面唔洗位"浪"手都得.
不過放唔到大髀, 而我係習慣放大髀果D黎
想問下 ps5 點樣可以邀到pc 朋友一齊打?
我記得佢都有賣大髀版,38x24個隻一樣可以DIY
冇話打擊
改咗野,有好有唔好,shortcut有變咁

https://www.youtube.com/watch?v=UfNfTJY-Vf4

啲新玩大部份都係keyboard/pad啦,點會有stick
點會打擊keyboard
我聽講係主要因為呢代多左綠衝,所以今代hitbox比大搖更好用
加佢玩家名/玩家代碼
唔係話打唔打擊
係街5嘅setting冇做好令Hitbox多咗唔合理嘅優勢
而家只係改返好
對我黎講, 單係輸入準D同travel time快D(唔洗等支桿回中)已經夠好.
其他古惑野真係無乜所謂.
同埋hitbox收埋都容易D
其實我之前已經買左個三和hitbox放大髀.
見到新果D機械掣細細個放枱面又屎忽痕買多個
同你一樣
最後仲有冇用個大髀box
係 今集66太緊要
令到大制既缺點再放大左
石油王都好似特登改左碌細啲既棍
睇到好想買個
但又用緊大掣唔捨得比錢買新
有, 我都係鐘意放大脾
細果個當spare 或者frd上黎/去frd度用, 拎出拎入都方便
我係用緊舊版SNACK BOX MICRO, 唔支援PS5
攪到我依家係PS5 DOWN返PS4版黎玩勁ON 9 (BTW連轉插都SOLD OUT 埋)
而且呢個舊版, 上+下只會係優先上, 又係唔係好鐘意
玩pc版
就可以唔洗玩ps4版了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞