[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (2) 本田最強

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
玩緊 佢變化好多 有好多套連技 真心我覺得幾難玩
次次對親都唔識對 快到唔知做緊乜
Btw巴打用現代?
唔識 可唔可以講多少少
用開經典

係咁上白金之後跌番金 d人識應對

可能我成日跳
玩開拳皇就慣左一個重升
sf比人屈f係要點做?
檔晒佢?
如果知比人要遲
係應該解/輕拳/跳?
有冇巴打用緊victrix Pro大制? 想問係咪真係好好用
新手啱啱入坑想買,但係hitbox版已經好難搵
想問巴打知唔知邊度有得買?
用左幾年
唔好用 好撚重
放腳上面玩一陣就腳秘
個晶片又唔夠人快
提提你 tb有呢個制既彷制版
叫佢換晒三和鍵三和桿 brook版應該係正版價錢一半
上網睇,有modern tier list
唔使考反應,其實係玩心理戰估佢摔你提早㩒,正常人唔會反應得切。

9 frame = 0.15秒 ,平均運動員對鳴槍反應時間都係咁上下,仲要未計支槍咁大聲但係摔唔會
最直接就擋,但檔就怕俾人摔
新手區嘅話延遲解摔正解

如果亂咁解摔,你會俾人截擊
出拳同埋跳如果對手識因為壓得準你唔會出到手,所以最優解係延遲解,aggressive啲既就OD技反攻,但俾人擋左你就碌柒
master 打rank 有問題可以入黎問同可以挑機
https://www.youtube.com/live/fmmG6S4zJIc?feature=share
https://www.twitch.tv/devils0459
操機,歡迎交流
練功練到隻人lv57 唔知夠唔夠爆JP
想問點解world tour 暫時仲未見到 cammy 同印度佬,係咪要爆左機先?
要解支線任務
印度佬modern清卒 好好用 血都唔使扣
係咁㩒重腳+fire ball搞掂

而家用埋本田頭錘+蘇聯佬旋風撻
屈撚哂啲電腦
我用緊青狼飛撞,本田頭錘被擋後好似原地落有d危險
你玩咩平台?
CAMMY記得係啱啱落到地鐵站有個任務
完咗佢會自稱係紅色三角洲人仕
然後主線劇情去完英國後第二次入英國應該見到CAMMY

印度佬就記得有條友係海邊賣喻加像之類既野
第二次見到佢就發現佢呃你, 開打
之後就開到去印度既地圖

話時話, 印度佬兩個徒弟都學壞咗(一個行騙, 一個做咗混混頭)
佢真係唔識教徒弟...
你揀女角印度佬可以女女女埋你tim
玩緊大山婆
之後會練埋春麗
hitbox我而家都搵唔到有現成
上網睇左教學而係淘寶買料返嚟自己砌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞