[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (2) 本田最強

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
最好就緊係練熟623 依個指令就算出到sf10都唔會變
628果個禁法隨時下集又會無左
同埋628果個個8要set番去space bar先會順手
628練到極致一定係最快 不過一般情況623都夠用
我訂咗個hitbox 所以都較咗上係space bar 用正常禁法對空成日都唔夠快,但又驚練壞手
練壞手就唔會既 至少今集應該都唔會再改
不過hitbox始終太新 官方啲規矩唔知會點改
唔夠快可以試下626睇下會唔會好啲
好,thanks for answering
KB可唔可以266出升? Hitbox得, 一試愛上
又唔驚出錯招變波波拳
即係禁實2 連點2下6?
係既話可以 keyboard同hitbox應該完全一樣
係, 我都係早排睇utube先知, 條友話得街霸可以咁做
可以踎低緊果陣出升, 感覺反應都快左
KEN個重拳好勁
又快又遠
打中就綠沖連COMBO
成日比佢打爆
KEN ptsd圍爐區
終於明點解S角
定係一齊加入本田相撲部算數
今集睇playback個位整得幾好幾易搵
想睇邊個就睇邊個
仲可以開哂啲detail frame較慢動作出嚟睇
睇返自己啲playback又得
真心俾like
我打啲鳩衝honda第一件事就係hold實下,狂撳前
係咪要登陸咗先可以睇
下下要登錄好鬼煩
唔知喎 唔係開game個下就login咗咩?
我要每一條replay登陸左先
再去另一個位睇
係咪有其它地它睇
似乎真係有實用價值唔係呃view

https://youtu.be/Pr0-gz4fdMg
capcom已經講咗會fix
係咪得指令投破到?
overhead/low DI command grab
Ken真係新手用都上到金4/5
立回屈到仆街 推版又易
又無敵ex昇 又DI 又迅雷腳 又可鳩跳打背
攻防都好強 就咁鳩㩒人都好易破防
拳腳打中一hit 是但一套都接到CA
好鬼地獄, 一升到鑽1就係咁畀人打返到白金,
有排做升降機
master ranking 歡迎問野和挑機
https://www.youtube.com/live/XrdeN1sVDSE?feature=share
點先可以轉parry擋Ken第2下風鐮腳?
試唔到

見人哋可以防咗第一下迅雷腳之後
第2下可以轉parry擋風鐮腳
https://youtu.be/CDCE1aGuBgI

試咗印度佬無招反到風鐮腳 完全逼害
用ryu就好似條片咁用輕腳就確反到...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞