[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (2) 本田最強

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
我係joystick轉keyboard
係跳果下難啲習慣
同埋有啲指令用hitbox/keyboard可以用其他轉法
昇龍既話hitbox/keyboard可以6(按住)->2(按住)->8(按住)->P/K
360果啲都唔慣 不過我玩manon唔洗轉360所以無特登練點樣易轉啲
幾日有比賽睇
上到金2星以為有保底,點知輸返幾場掉返落1星
保底係你唔會落返銀
用呀龍 CHOK 波動拳會變左昇龍拳
どすこい どすこい どすこい どすこい どすこい どすこい
經典?
你本身禁住前既話出波就會變左昇
係經典,用粒菇打右下4份一圈+拳咁出,間唔中會變左昇龍拳,搞到冇啦啦彈起左俾人打
想問下cpu lv7
大概係咩rk嘅水準
拳霸q4真心好用,又夠重,你玩ps5定pc?如果pc平平地淘隻hitbox試下,都係三舊幾,前排買左hori隻fighting stick alpha,玩左兩日都係改返三禾制,本身hori d制一般般,貪佢呢隻底板少delay
想問吓啲泳裝喺邊度買?
我見成個大廳都係奇怪服裝,但自己就買唔到
感覺上似白金,lv8就鑽石
冇啦
頂盡金
World Tour Mode 開箱

https://youtu.be/B-cmWtDWbSQ
想要迷你裙嗰件
但唔知邊度有
唔記得了,有時遇到D NPC 按一按三角或者對戰時按start, 會有道具掉落條件,見到你想要的item 就打佢兼完成條件啦
無打兩日 啲勁人上哂去高rank
今日終於用印度佬上到金
開台打ranking 有咩想問可以入黎 歡迎挑機
https://www.youtube.com/live/H2AN54FrZ9o?feature=share
自己用 大制 CHOK JOYSTICK個 速度 跟唔上 間唔時會斷COMBO
所以先想撚下HITBOX
我都會,成日出唔到下中腳再前前,心思思平平地訂左隻hitbox試下咩料,依家等緊到貨
有冇xbox JJ matchmaking 開左crossplay都係match唔到人
想買多隻轉會ps5算
而家既hitbox仲有無內置過濾指令?
關事咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞