[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (2) 本田最強

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
我講咗我無需要教你做人,但你依然周圍咬人,狗口永遠長不出象牙,又一隻加咗就認為自己講嘢好好笑嘅生滋狗
https://youtu.be/KjQaEU6NwMQ

早一兩日喺日本既團體賽已經有幾個用現代
居然還有街機老餅,以前我係新奇打躉
有咩好嘈 我開台話比你地知現代其實好勁
https://www.youtube.com/live/JuzCUnbV2UY?feature=share
格驚係遊戲界老人院, 隨隨便便都搵到老野
4字頭而家喺鑽石底層苦戰緊
唔係modern mode唔會有咁多人入坑
真,如果要我一開始就玩classic我應該唔會夠膽買。我都係玩到銅牌先轉classic
去線上大廳打
唔知係咪時間問題,
呢兩三個鐘打親都輸, 仲要係連輸七八鋪咁輸
之後去睇對手個個都係白金以上...
都正常既肯去大廳打都係想練技術
唔會話太差
不如你算9數啦
成個廢老咁淨係話人態度點點點
內容上你冇反駁過人

撻呢個問題上集已經有,5代後期先改到冇咁癲
throw loop呢樣野好多pro都屌
當年仲有take the throw呢個meme
其實你都可以throw loop人
呢個係心理戰層面
卡關了,我諗15章呢個大賽應該係最後結局,打博蘇果場係咪輸都得,嘥左我咁多藥
而家lv 54 主打波昇,剛剛學到呀龍真傳
係,直接跳過博so打JP
屌,JP 好煩,要再修行先得
有冇巴打打贏過博蘇,之後段劇情會唔會唔同?
世界故事:

會唔會係佢DLC加人時會再加劇情?
每個新角應該會有相應既入門學招

但係加到咁上下人時會唔會有新劇情呢?
我想佢 DLC 出返舊作既奸角同故事, 其實呢集做得幾有誠意, World tour mode 幾好玩, 吸引到新玩家接觸, 之前有話同 spy x family 有聯乘, 如果出約兒就正
你可以等fang個女徒弟AKI出,應該會有講

約兒有6成機會係春麗skin
最驚係啲濕鳩avatar衫
約兒我諗都只係服裝或者全身式SKIN
至於故事嘛...

KEN之前發生過乜事都無直接提
話LUKE有幫過佢又無講點幫
簡單咁睇劇情既提示拼拼埋埋既話
應該講佢個財團係納夏爾投資但係被人陰話佢洗黑錢
但係放返出黎唔係代表已經証明佢清白咩?
搞乜要拋妻棄子咁出黎流浪? 仲要去打散工過日子?

係咪有前傳漫畫小說之類既野?
有既話點解唔係放入GAME?
官網有前傳漫畫,接住world tour劇情
女角都冇所謂但男角就
我白金4星開始卡, 玩左成晚+200 pts
我隻Marisa進攻方式太單調, 好易比人睇穿
我一上白金一星就被人打返落去
好多時見到DI唔識反應...
而解投又做得唔好

我用KEN,
或者太多人用所以KEN被人熟晒D招...
因為SJW既關係男女都可以着...

今集受SJW影響太深, 幾乎所有新角或多或少都有受到SJW BLUFF...
不過隻GAME好玩所以無乜反彈啫

個人妖司儀我見到就把幾火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞