[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (2) 本田最強

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
NuckleDu 用ps手制
用大制連技好唔順

用hix box係咪變左 跟次序順序按就可以連到一套連技
Hitbox係咪可以用係ps5上的ps4版 Street fighter6?
ps5 hitbox好貴
有無完全新手朋友可以約戰?今集先開始玩,電腦都打唔贏
hitbox自己出果隻唔得 要用adapter
hitbox只係方向由碌棍變左禁上下左右
唔明咩叫次序順序按
意思指㩒制輸入指令個下

用搖桿要拉制 變左㩒上下左右 連技好似易d
我都係今集先入坑握個手
試下先玩現代? 有D輔助連招幫你
但好似唔係好見佢玩boom loop
仲有佢好似係用冬茹掣玩 點跟
因為
姆指用菇掣,食指用d pad
姆指向左,食指撳右,咪可以直接出boom
大山婆真係好勁 尋晚RedBull比賽冠軍
有師兄都係咁?
世界巡遊度有時候進入戰鬥時會成隻GAME慢動作
固定係某幾個地界會係咁, 偷如幾乎係中華街後面果度一定會
平時打其他模式都無事

*PC STEAM版
師兄唔好咁暴力, 改為輸咗就X老婆算啦
尋晚都有睇, 估唔到東大咁快out
都幾熱血, 對面係有南非力架主場buff
慢動作就無.
不過beta果陣我記得要響option度set world tour mode unlock battle 30 fps, 唔知關唔關事.
唔關對面buff唔buff事啦
tokido廢到痴線
佢用kin同daigo比真係差好遠, 佢可能用慣左豪鬼
同埋唔知點解佢唔用Luke, 佢前期好似練開luke都唔差
佢玩咗幾個星期modern luke比賽先轉ken係 jm9
double perfect Kakeru
可能去左鑽研modern mode
覺得佢用Luke好過Kin.......今次redbull係咪邀請賽黎?覺得質素唔算太高,
睇開日本職業選手平均都好似勁過佢地...唔知係咪我錯覺
Nemo
Fuudo
Diago
Sako
Torimeshi
邀請
水準應該CEO高啲
redbull得16個人,又有人去唔到
啱啱琴日買咗入坑,極新手
水準應該高過CEO啦 CEO得menaRD係勁
雙鳥 kakeru 石油王依4個應該都可以橫掃CEO
同日本最一線果堆應該都有得打下
要等下個月evo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞