[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (2) 本田最強

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
上左鑽之後反而見翻現代制既玩家
主要都係昇得快昇得準
搞到要慢慢打地面戰連突進都要睇位
打個烏鴉印度佬用左好多支藥水,佢打中我一下等於我4 5 招波動拳,痴線,我係咁屈青狼招飛撞同波動拳先贏到
周圍都買唔到hitbox, 有冇人可以放個唔用既比我?
殺意博蘇屈到傻, 唔知點解佢下下超必都打中, 擋唔到, 又難避,佢勁快就儲到超必bar .最後用左一半藥水先屈贏
果個博蘇黎?我打緊果個用緊印度佬d招
第一次打佢用師父啦 一拳勁過你超必
想問下 hitbox 係咪淨係可以連pc , 連唔到ps5 用
博so係帶紙箱頭有一身紫光個個
佢講個隻應該係尾王前面既博so,有招霸體起必
當初又係卡係印度烏鴉勁耐,特登為佢農多幾十罐百事同減傷藥先敢打
Tb無咩
Hitbox今晚到 又剛上白金 今晚終於可以打佢尾
個個都話冇keycaps, 可能等多排會有掛
咁可能要等熱潮過左先有
未買hitbox既巴打建議你地買15鍵果種
今代都幾缺快捷鍵
你地係買邊隻hitbox , pico?
用緊12鍵hitbox, 想轉15鍵
有無咁既需要啊
本身右邊8個制都唔夠?
最尾兩粒好難按,想移上輕拳上面
我係咪好廢,而家lv43 打個lv40 既黃色手臂人都慘敗
我個人集慣全部野自己撳曬兩粒掣
例如 中拳中腳 重拳重腳
同你差唔多咋嘛
加油
禁兩個制有時拍落去差幾ms就出錯
同埋依代parry同impact要反應得好快
用快捷鍵實輕鬆啲
自己撳兩粒vs 再過多一格撳第4粒掣
呢樣真係
成日俾人鳩出DRIVE IMPACT
明明望到㩒重拳重腳反擊都㩒唔切
見人連招得連得好順 自己就完全唔掂
通常出幾次輕拳 對面BLOCK左後就好難繼續壓到佢...佢一BLOCK個陣個人都向後郁左幾步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞