[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (2) 本田最強

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
白金升上鑽有咩要注意
感覺上白金升分辛苦過金牌好多
幾錢到 有無得試
要拎第二套經典skin, 係要風格lv 幾?還是要情感度滿100?
新手第一次玩,主要同朋友玩,玩現代模式
想問下關於guile既一D問題
1,佢有D招要長按一段時間先出到,例如音速爆擊要按住後,我通常出個時都要後退一下先出到,但見到有D人好似唔洗後退唔洗等一出就出到,係咪有D咩技巧
2,佢lv2大招出完可以有幾下波可以出,但係我好似按咩制都出唔到D波,而且想問下呢招出完會唔會有咩buff定係只係for出波用

好感100
拉斜後方 即係蹲住擋就有儲力又唔會向後走
兩個拳一齊按就會出波 出波之後再按就會不停出波
謝謝,等我一陣試試
新手完全唔識打MODERN制既蘇聯佬..
match得太快 玩到停唔到頭都暈
用咩角色
Zangief來來去去都係嗰啲野
遇到好多勁多現代老桑屈新手 考你失誤
manon
成日一野鳩衝埋黎撻我 又斷唔到佢
一上到銀就比現代佬係咁屈
我仲玩緊 world tour, 見大家都玩緊打排名好似好過癮咁
world tour 入面師父風格 lv, 升盡係幾多? 我個 Dee Jay 過左10 lv 都仲有得上
玩指令投角應該知點打番指令投角喎
佢下下埋身都撻既話咪次次都跳佢
跳多幾次佢揀打你既話咪CA佢
睇你用係咩平台 淨pc 900
我加埋延長加多180
佢無實鋪的 都係要訂一兩星期
詳細你fb pm 佢吧 店主幾nice
20lv先升爆 同埋學齊技
另外好友度100 會送角色skin
i see....想問升師父風格, 除左打果位師父流派既 npc 外, 係咪只要裝佢既招就升到? 駛唔駛要狂出佢既招?
另外仲想問點樣打籃球, 完全唔知做緊乜
Oh thx facebook個個?
個風格用你想升嘅師傅
食加風格經濟食物會升快啲
小遊戲我淨係玩打廢車 其他唔係好識
籃球係咪要你parry果關
應該係呀, 請問點玩架?
佢搵籃球射你嗰陣時按中拳+中腳
想做返個統計
白金/鑽或以上既
白金已下既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞