[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (2) 本田最強

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
有無CHING知香港有無邊度有賣HITBOX? 想買個黎玩下
黃金果邊有無
有冇人講下世界巡迴大家玩緊咩招

我用左基本街霸3招之後大部分招都無得玩

波動拳/昇龍拳/旋風腿
仲可以加2_8 4_6 , 360 , 22 招
黃牌呢d咁難拎既野我諗無咩人答到你
直接drive impact
其實咩叫黃牌?
你係咪想講銅牌?
rage quit得多會黃牌/紅牌
唔想用本田鳩撞,同人連機好憎呢招
係.. 最撚慘我error斷線之後就食左黃, 排親對面都係黃/紅 排成分幾兩分鐘
冇得甩
用xbox手制試玩左陣經典模式 隻手禁方向鍵chok招chok到痛
打台灣線上賽 有興趣可以睇睇
[url]https://www.youtube.com/live/rnx80dwHS
-s?feature=share[/url]
今晚金3輸到金1
我真係好廢 反應慢到龜
係咁俾人點點點 綠衝點點點 ......
drive impact又俾人點爆
版邊屈到死 隻角又無無敵EX技
係咁點點點drive reversal又出唔到
停一停
飲啖水

再繼續打佢老母
https://www.openshop.com.hk/product_26925.html
想問下2000fun點解可以賣$360咁平 有冇伏嫁?
我地差唔多 搵日開房打下 drive impact我SET一制出 同埋估人咩時候出
你用咩角
無 出面好多GAME鋪都差唔多依個價
我用印度佬 立回俾人點死
新手剛玩的話dee jay 招二連波幾實用,同埋我用緊春麗招百裂腳同竹蜻蜓,主要係呢3招打贏新手賽
World tour 梗係本田頭槌+manon 指令投 見bot殺bot
未見到本田呀
801 workshop 香港diy hitbox
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞