[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (2) 本田最強

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
越嬲越容易輸
你地第一章街頭打luke 贏唔贏到?
呢個極限反殺大癲

https://youtu.be/RTsiqAWjohI
點set?
經典
chok錯招係打格鬥驚既樂趣之一
我一排到就出error code可以點搞
屌佢老母 capcom sf6個ranking 經常都話連接到不可配對 同埋 發生連線錯誤
入撚到battle hub 都係搵唔到rk排
食撚屎game
各位有無好方法, CAMMY跳起即出空中反波果招腳刀
我識出春麗INSTANT AIR KICK, 因為果招係正波, 反波唔識
低空插既話要轉2149k
你前跳再轉既214k既話好難夠快
留明 想問下Kimberly用現代mode影響大唔大

對現代Luke又無興
呢個珍,我sf5玩左一個月就棄,sf6都輕鬆上白金
Sf4就打左四五年,自己都係廢,以為同sf6都差唔多,原來打落去都要用好多sf5既技術,自認好廢,成日緊張就甩招,求學野
感覺sf4最難
今集進攻好有優勢
想買多個大制 擺屋企 舊果隻拳霸q4 就放 朋友屋企
有咩推薦
Sf4最難係要練駁招,要目押,學左刷鍵會易駁d
點解有興趣用hitbox 似終用開joystick怕難習慣
有咩好 望左眼 佢貴到癲wo
無咩好 重到傻 不過應該算頂級
有桿果支就話分體桿
Hitbox真係唔知有咩好
hitbox輸入準同快好多.
joystick仲要等支桿回中有travel time, hitbox就咁禁已經得, 果D前前/後後真係hitbox易禁D.
宜家hitbox, joystick, gamepad, 最尷尬我覺得反而係Joystick.
我覺得唔會太難習慣, 日本班老鬼玩左廿九幾年都係咁轉.
咁當然用乜同實力無乜關係, 但我自己joystick轉hitbox感覺真係舒服左ge.
想問如果要撞其他國家既人係咪一定要vpn

唔想再連親都係大陸
打殘佢地唔係重有快感咩
佢哋好撚lag
今次網戰算係咁,整得好高質

就算連大陸都9成唔lag,但仲係有小部份lag到仆街,打完即block
純粹係唔想打親都係同一個國家既人,有時想挑下其他人機姐
我玩左一week joystick

Hitbox 真係有咁方便嗎?
難唔難 適應

前前真係有差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞