[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike

Tg:manlkd

Tg @omg531

開左,要入留tg

Tg:himsssss

nzz414 spa fm
其實點解唔直接放invite link
有冇人讀HRM
睇曬成個post 好似冇人講 有冇人讀
係咪伏 應唔應該sem1後轉NS

有fd 我都以為冇人讀
有無sosci psychology 巴絲打?

Here

有冇tg gp

有呀,留TG

@iamgirlfod0930 我fm黎

Sosci spa fm

想問有無tg group 入?

有,留TG

Here

有冇tg gp

有呀,留TG

屌覆錯言
有applied social sciences TG group,要入請留TG ID

@jc064

有冇Sosci SPA嘅同學 唔知有冇fm gp呢

Hi
Spa fm too

點解好似好少人同一科咁

有留tg

Here

有冇tg gp

有呀,留TG

你係咪打錯 🤔
Sosci spa fm

想問有無tg group 入?

有,留TG

話說
大家覺得依個post洗唔洗開4
定話直接係返晒hkcc個大post算

大post去咗邊

https://lihkg.com/thread/283688/page/36?ref=android

返大post算啦,好似有啲喧賓奪主

我都覺
同埋我諗fm應該開始清楚hkcc啲嘢
再睇下啲人點睇先啦
有冇HM路過
有冇mk fm

Here mkt fm 有無tg group
過咗報名時間係咪要等下年
話說

大post去咗邊

https://lihkg.com/thread/283688/page/36?ref=android

我都覺
再睇下啲人點睇先啦

唔好放哂班5p 入黎
你地小圈子圍爐啦
話說

大post去咗邊

我都覺
再睇下啲人點睇先啦

唔好放哂班5p 入黎
你地小圈子圍爐啦

我開post想幫下啲fm幫手答下啲問題
點知今年咁多5p啫
使唔使連我都畀人話係小圈子啊

Here

有冇tg gp

有呀,留TG

你係咪打錯 🤔

@Caaaa39 thank you
Sem1 notes 係唔係開左學先派 定係依家 上網有得down住黎睇先 ?有冇人放engine相關既書
想問下遲d有冇機會同唔同campus既人一齊上堂?我同個fd分開左兩個campus,想遲d有得reg科個陣揀番同一班一齊上,有個照應
另外想問下來往兩個campus既shuttle係邊度有得搭
另外想問下來往兩個campus既shuttle係邊度有得搭

停車場
想問下遲d有冇機會同唔同campus既人一齊上堂?我同個fd分開左兩個campus,想遲d有得reg科個陣揀番同一班一齊上,有個照應

有 GE科可以Reg去第二個campus
Social spa fm 係咪有telegram gp?想入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞