[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
Locker 申請表其實出左未?

同埋上myhkcc見到下載嗰張係2012/2013 定係可以照交嗰張
今日嘅helper講野太lur太急
聽唔切Locker點樣申請
有無人聽得切

同問

填form交去ik 記得帶八達通比錢

幾時deadline
Science 冇phy同m1m2底會唔會仆街

Yup

搞到我想轉科
做it狗

it狗都要讀m1 m2
Science 冇phy同m1m2底會唔會仆街

Yup

搞到我想轉科
做it狗

it狗都要讀m1 m2

唔撚係啊
有冇人知it升ugc咩情況

巴打留Tg
今日嘅helper講野太lur太急
聽唔切Locker點樣申請
有無人聽得切

同問

填form交去ik 記得帶八達通比錢

幾時deadline

同問
有無人會grant loans
我地social science fm 不如開過tg gp

我會 係咪開左學先有得搞

窮撚留名

唔係 而家已經搞得 上學資處個網申請
想問下報左大O既fm有人通知你未

姐係抽唔中 ?

應該系
我D fd頭先三四點被ocamp嘅人奪命追魂call
應該要收到電話嘅收到曬

我收到啊,3點個陣
有冇人讀event management

成科一百人都冇 仲要得一成係仔
有冇社工既同學仔

👋🏼👋🏼有呀
讀Pr嘅fm們可唔可以留低tg大家開個gp

tg:cccola

https://t.me/Everythingisajoke
Mechanical engineering hd嘅同學你喺邊
搵晒成個post3個都唔知有無
engine 洗唔洗買咩書? 洗唔洗買notebook?
我想問welcome ceremony係咪唔去都得
我想問welcome ceremony係咪唔去都得

唔得,寫明要去
Mechanical engineering hd嘅同學你喺邊
搵晒成個post3個都唔知有無

唔太發現有人
想問下幾時開始可以租locker?
Btw有冇business ns人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞