[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
認真問 有冇大 telegram group可以add?
health studies 又好似冇group咁

https://t.me/joinchat/CkyUhT2kqWBws0DIkhiaig
認真問 有冇大 telegram group可以add?
health studies 又好似冇group咁

想知grant loan啲野點搞
小弟將會讀year 1
唔夠錢交學費

遲左了 7月尾要搞

下 唔係開學先有得整嘅咩

係咪可以而家交住學費先 開學再申請grant loan?
邊度可以搵到我既8位數既繳費number
想知grant loan啲野點搞
小弟將會讀year 1
唔夠錢交學費

遲左了 7月尾要搞

下 唔係開學先有得整嘅咩

係咪可以而家交住學費先 開學再申請grant loan?

同問

OAA無咩?

OAA無咩?

你要交嘅錢上面嗰度
有冇人果5000仲未轉Settled?
唔係好敢交學費

我未O: 學費都交埋

+1 學費都交埋

未SETTLED
唔知交唔交學費好
8個NUMBER唔係SMS果個咩
我係用ATM 交學費嘅 有攞入數紙
佢叫我confirm payment 嗰到要填reference number
我想問下係咩
佢叫我confirm payment 嗰到要填reference number
我想問下係咩

備考個4個數字
我想問下係咩

備考個4個數字

入數字個備考只係講緊部櫃員機嘅編號
我想問下係咩

備考個4個數字

入數紙個備考只係講緊部櫃員機嘅編號
我想問下係咩

備考個4個數字

但我當年都係打個4個數字 就當我交左學費 其實係唔係 亂打都得
我想問下係咩

備考個4個數字

但我當年都係打個4個數字 就當我交左學費 其實係唔係 亂打都得

然後就叫你填form
有冇aa group
用網上銀行交錢要3點先處理
會唔會遲
新生係咪最好join ocamp 就算係毒撚
唔玩 係咪會被歧視
新生係咪最好join ocamp 就算係毒撚
唔玩 係咪會被歧視

唔會 好多人都冇玩 不過Ocamp識嘅可能好多都會變Hi Bye Friend
交完5000同兩皮 email又無 sms又無 乜都無
真係
真係

咪就係
我想問下係咩

備考個4個數字

打錯左個number點算好
我想問下係咩

備考個4個數字

打錯左個number點算好

最緊要果8個數字冇錯就得
真係

咪就係

比人確認下都好
CUT左upload學生相? 頭先諗住整過個size DEL左舊果張而家無得UPLOAD返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞