[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
有無人讀pr?

有冇人讀event management
有冇人係咩都活動都唔報

大o有咩好去
唔係16註冊咩
點報細O中O?
有無人記得portal個預設密碼
個日太眼訓唔記得左
有無人記得portal個預設密碼
個日太眼訓唔記得左

http://www.hkcc-polyu.edu.hk/progreg/useful_doc.pdf
唔係16註冊咩

人人唔同
有冇社工既同學仔
報唔報大o好
有無人讀pr?

不如我地開番個pr tg group?
year2入三大係咪都會睇dse 成績?
報唔報大o好

報 for你識人用 攞source方便啲
利申有報

我呢亭毒撚報咗都未必識到人
仲要識啲可以俾你r著數嘅
利申:乜柒都無報,已有隨時要單刷project嘅心理準備
報唔報大o好

報 for你識人用 攞source方便啲
利申有報

要攞source嘅話報細o都得
好似個個註冊晒
我聽日先註冊

我17號

最後一日?
year2入三大係咪都會睇dse 成績?

會考慮
基本上入返3大要full cert(唔理year 幾)+dse at least >=18
當然有個別例子
不過依個數據就比較多人講同認同嘅
想報ocamp但係冇人派傳單

你去報soc ocamp 你week1去行booth 肯定個個都爭住派傳單比你

你去報soc ocamp 你week1去行booth 肯定個個都爭住派傳單比你

想問下reg day果陣應該淨係派左一份野+學生證?
今年science fm,sem1要讀6科,有calculus 同 introduction to probability and statistics, 冇讀m1/2會唔會好難追?
有無人讀pr?

不如我地開番個pr tg group?

好啊
我想問cc有冇自己科嘅細o?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞