[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
D工作坊係咪冇撚用?
我聽完個talk就走左 乜柒都冇報

我都係

但聽講報活動有CAT

CAT冇用 我個CAT係0咪照樣收到offer
係咪真係冇design人
爬曬文都唔見有

召喚同學仔打個招呼

Design

hihihihihihi
你邊個stream
D工作坊係咪冇撚用?

我都係

但聽講報活動有CAT

我都係乜都無報 cc咁細 翻多幾日學都熟啦
D工作坊係咪冇撚用?

我都係

但聽講報活動有CAT

當係加分位或者interview多啲嘢講
咁講真高gpa同埋interview唔好唔出聲其實都已經ok
Hi,Mc eng HD嘅不如開個wts group?

Tg group 有冇人開

等你開
賣書:

EAS書 紅色版
FINANCIAL ACCOUNTING

所有書95%新
2本書都係必買 因為要做exercise 想高grade必買
有意留tg
價錢可議

利申 year1有offer

我都係business ns

我又係

NS

Ns

得5個

有冇報ocamp

NS同學仔
啱啱收到cc嘅email,話要我23-25返一個叫做bridging course for statistics嘅course。 請問各位巴絲呢個係唔係盡量返會好啲 有冇巴打絲打可以講一講呢個活動其實係做啲咩 求解答
啱啱收到cc嘅email,話要我23-25返一個叫做bridging course for statistics嘅course。 請問各位巴絲呢個係唔係盡量返會好啲 有冇巴打絲打可以講一講呢個活動其實係做啲咩 求解答

我都收到
爬曬文都唔見有

召喚同學仔打個招呼

Design

你邊個stream

Environment & interior design 你呢?
我地social science fm 不如開過tg gp

如果有興趣 就留個tg

冇人讀social science?

如果有興趣 就留個tg

絲打讀咩科
放business 科既書
Eas I II business綠色書
Marketing 書 加 練習本
Cct思方導行 一本
CCn 2101 fa書
Ccn 1007 itb既書
Econ既exercise 一本
有意tg: https://telegram.me/hkccbook123
有冇engine fm tg group

如果有興趣 就留個tg

有呀,sosci SPA計唔計埋

絲打讀咩科

我系今年marketing asso fm
有冇人可以講下註冊日個flow係點?
有冇Sosci SPA嘅同學 唔知有冇fm gp呢

Hi
Spa fm too

絲打讀咩科

你地dse數學拎幾

絲打讀咩科

你地dse數學拎幾

拎2 會唔會係我數學太差 要我返去補底
爬曬文都唔見有

召喚同學仔打個招呼

Design

你邊個stream

Environment & interior design 你呢?

我都係

絲打讀咩科

你地dse數學拎幾

拎2 會唔會係我數學太差 要我返去補底

+1 數學唔叻
Program 係咪唔搞ocamp? 想識下自己科啲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞