[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
想問it要咩gpa先上到ugc?

利申: aim computer science
Sosci spa fm

想問有無tg group 入?

有,留TG

spa fm 求加
Sosci spa fm

想問有無tg group 入?

有,留TG

spa fm 求加

我都係spa fm求加
BC 有冇fm gp
想問有無tm group?
cd rom啱啱先用hkcc email 開ac

有冇soc sci sc tg gp

有呀,留TG ID

id:Zgotoschoolbybus

可唔可以add埋我
Tg:wwycindy

今年grad左升返ugc 有咩可以問我
另外想問下來往兩個campus既shuttle係邊度有得搭

停車場

停車場係邊
可唔可以放條google map既link出黎睇下
之前google揾過都揾唔到

停車場

停車場係邊

HHB同WK個停車場都係LG個層

停車場

停車場係邊

HHB同WK個停車場都係LG個層

如果HHB就平時入HHB嗰到(UG) 再落一層 WK就入口已經係LG
有冇hm tg fm group? 想入!
有冇HM路過

hello 表示好似冇咩人咁
有冇人讀HRM
睇曬成個post 好似冇人講 有冇人讀
係咪伏 應唔應該sem1後轉NS

同問
https://t.me/Mehdfmgp
ME hd fm谷

個channel有咩用
賤賣EAS 藍色書 $100
https://t.me/ballsohard8
ME hd fm谷

個channel有咩用

我開錯左 仲諗緊點解冇人出聲
你識唔識開group
ME hd fm谷

個channel有咩用

我開錯左 仲諗緊點解冇人出聲
你識唔識開group

係咪要留左contact先
想問點解完全無soci and culture嘅巴絲
同埋幾時有時間表啊
同埋幾時有時間表啊

有冇去reg day?
有冇登入過my hkcc睇過下?
有冇開outlook睇下email?
大個仔啦 宜家唔係升小學
點解咩都唔搵咗先再上嚟問?
唔係唔俾你問 但你問埋啲睇個email就知嘅野
唔差在送埋到你口 28號就出啊
記得check住outlook email la
人地俾個email你 唔係當垃圾咁扔埋一二邊唔睇架
知唔知邊到睇時間表啊?
入my hkcc睇啊

講真 討論區嚟 你要問我唔通叫你唔好問咩
係見到問埋啲弱智問題 真係忍唔住俾幾粒
真係唔明啲人咩事 個個好似智商負數咁
最好笑嘅係啲人誇張到pw都唔識set
仲有人問過咗報名時間係咪要等下年
真係好誇張

入5入,social sciences ,咩major都有

入5入,social sciences ,咩major都有

要請留tg
有無hotel man tg group
同埋幾時有時間表啊

自己唔撚識搵下上面有無答案?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞