[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
退學係咪直接走去ic同佢講就得?

OAA要撳退學掣
今日中午前撳咗就預備佢要求嘅文件聽日交去CC
無撳嘅話...

OAA要撳退學掣
無撳嘅話...

但本身我下年升year2喎
想問下OAA整學生證張相仲有冇得轉?
之前因爲佢deadline求其影左張相up左上去
想問下OAA整學生證張相仲有冇得轉?
之前因爲佢deadline求其影左張相up左上去

如果你有睇開esports,麻煩請花1分鐘做呢份問卷,祝你事事順利黎緊呢年/下年順利收到offer,如可以幫手share 出去,thanks so much
Kindly spend some time to complete a survey about eSports, thank you :
https://goo.gl/forms/v7uvpkR5JzIBzdzi2
有冇social science tg gp

同學 留tg?
Hkcc有無notebook ownership program㗎
有冇人知迎新日係幾時
有冇social science tg gp

同學 留tg?

我tg @Eric813
有冇science tg group

同問
有無人知myhkcc登入個password係咩

Hkcc.(身分證最後3個號碼)?

OAA要撳退學掣
無撳嘅話...

但本身我下年升year2喎

唔交錢就自動幫你退
有冇science tg group

屌晒你地班science狗

依家係咪可以登入睇時間表架啦?

邊有咁早出

邊有咁早出

咁依家係純粹登入去?
新生知唔知今年幾時開學
呢到有無人讀stat
有冇讀acct嘅同學仔?我諗住乜迎新活動都唔報
Hkcc有無notebook ownership program㗎

會有幾日係HHB同埋Wk擺 到時有得買notebook
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞