[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
有冇Sosci SPA嘅同學 唔知有冇fm gp呢

Hi
Spa fm too

點解好似好少人同一科咁

Hi
Spa fm too

點解好似好少人同一科咁

spa畢業生here 有咩想問?
放business 科既書
Eas I II business綠色書
Marketing 書 加 練習本
Cct思方導行 一本
CCn 2101 fa書
Ccn 1007 itb既書
Econ既exercise 一本
有意tg: [url]https://telegram.me/hkccbook123[url]
有無sosci psychology 巴絲打?

Here

有冇tg gp

有呀,留TG

Hi
Spa fm too

點解好似好少人同一科咁

有留tg

Here

有冇tg gp

有呀,留TG

@iamgirlfod0930 我fm黎

Here

有冇tg gp

有呀,留TG

話說有冇人讀hd 個ifp???
爬哂文都五見有同學仔甘
有冇 it fm tg gp?
讀business既 一年/兩年後non-ju有offer揀既真係諗清楚先好揀

利伸:過來人
爬哂文都五見有同學仔甘

又五又甘,點撚樣
爬哂文都五見有同學仔甘

又五又甘,點撚樣

屌好撚多5p
讀business既 一年/兩年後non-ju有offer揀既真係諗清楚先好揀

點解咁講
有冇design tg group

Here

有冇tg gp

有呀,留TG

@Xtx_2100

點解咁講

讀得business有offer既話應該唔會止一個
跟興趣揀之前都諗下讀完出黎會點
現實啲,揀啲出黎有競爭力既科

Here

有冇tg gp

有呀,留TG

話說
大家覺得依個post洗唔洗開4
定話直接係返晒hkcc個大post算

Here

有冇tg gp

有呀,留TG

@Xtx_2100

你有冇打錯,搵你5到

Here

有冇tg gp

有呀,留TG

@Xtx_2100

你有冇打錯,搵你5到

Thx
話說
大家覺得依個post洗唔洗開4
定話直接係返晒hkcc個大post算

大post去咗邊

https://lihkg.com/thread/283688/page/36?ref=android
開4啦
依邊多fm呀嘛
有冇mk fm
Sosci spa fm

想問有無tg group 入?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞