[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
有冇人讀mechan hd
Btw註冊日要帶乜
有無人讀pr?
有冇人讀8C108-IB?
有無人讀pr?

點解好似冇咩旅管人

因為每年收得120個
利申 上年讀旅管 讀完一年即刻轉左去ns

咁易唔易讀

year1 sem 2個科 intro to tourism 都幾易讀 個asm 同proj煩到乜
教你個個係daisy既話你可以收定皮先

咁邊個教會好啲

冇個好
有冇人係咩都活動都唔報

有冇business ns grp 想問下野

可係year 2你可以留tg

Thx bro @Ktktktk
點解好似冇咩旅管人

因為每年收得120個
利申 上年讀旅管 讀完一年即刻轉左去ns

咁易唔易讀

year1 sem 2個科 intro to tourism 都幾易讀 個asm 同proj煩到乜
教你個個係daisy既話你可以收定皮先

咁邊個教會好啲

冇個好

好啦 Thx Ching
有冇人講下淘出cc係啲咩嚟㗎 好似話係熱門迎新活動 同樓上一樣問一問嗰啲活動有冇必要參加

唔洗參加
利申 已grad

Thx ching
果份取錄通知書係咩樣,好似搵唔到...
賣書:
Mathematics & Statistics for College Students (Revised Edition)
EAS書 最新橙色版
FINANCIAL ACCOUNTING

所有書95%新
買書送該科notes
因為上堂要做exercise 所以想高grade必買書
有意留tg

利申 year1有offer

之前嗰排寄去你屋企, 中英文兩面。 中文嗰邊寫取錄通知書 搵唔到既可以拎放榜嗰日嗰張,有個✔系上去嗰張。

之前嗰排寄去你屋企, 中英文兩面。 中文嗰邊寫取錄通知書 搵唔到既可以拎放榜嗰日嗰張,有個✔系上去嗰張。

搵到了!係唔係寫住Notice of Offer 後面就係取錄通知書

唔該哂巴打,因為有D野都唔見左,頭先搵左好耐先搵得返哂聽日去註冊果五樣野其中幾樣
有無人讀pr?

好似個個註冊晒
我聽日先註冊
好似個個註冊晒
我聽日先註冊

我17號
聽日註冊 拎學生證唔報event得唔得

得 我都冇報workshop嗰d

賣書:
Mathematics & Statistics for College Students (Revised Edition)
EAS書 最新橙色版

所有書95%新
買書送該科notes
有意留tg

Lm @ktktktk
想問本maths書係咪呢科就一定係呢本書?有冇話分幾冊咁架?
同埋EAS橙色即係邊科 因為我要上eas business I
有無人讀pr?

賣書:
EAS書 最新橙色版

所有書95%新
買書送該科notes
有意留tg

Lm @ktktktk
想問本maths書係咪呢科就一定係呢本書?有冇話分幾冊咁架?
同埋EAS橙色即係邊科 因為我要上eas business I

Please add https://t.me/Oscar990509
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞