[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
如無意外應該係NS嘅同學仔
揮個手先
好想入返city mkt/Bu communications
如無意外應該係NS嘅同學仔
揮個手先
好想入返city mkt/Bu communications

入city mkt嘅話 如果dse 英文冇4或以上 就記得去考ielts 考到6.5或以上 如果唔係連interview機會都冇
佢今日先send 信息話我張相唔啱規格
佢今日先send 信息話我張相唔啱規格

me too,我之前補番又話我唔岩像素/太矇,有冇巴打知可以點整番清少少明明冇乜點變過矇咁
lm
我想問個offer到依家都仲係being considered,係咪冇機 定係等jupas個班放咗,等一堆人唔讀先會留返個位岀嚟
我想問個offer到依家都仲係being considered,係咪冇機 定係等jupas個班放咗,等一堆人唔讀先會留返個位岀嚟

應該要等jupas放埋榜先知收唔收
但通常呢個階段一係unsuccessful一係waiting list 點解仲會being considered

但通常呢個階段一係unsuccessful一係waiting list 點解仲會being considered

我send埋email去問都冇人答我
FreakWriting - 代做檢查功課論文參考
http://freakwriting.com
想最下有冇人係影相證件相再scan SD上去係得左,冇話唔合規格ge成功例子?

我send埋email去問都冇人答我

個人覺得你打電話問仲好過你Email問
我想問下呢oaa話8/8前要交$22690學費尾數 但係如果借loan交既話點樣defer?第一個sem咁樣整會唔會好麻煩?
我想問下呢oaa話8/8前要交$22690學費尾數 但係如果借loan交既話點樣defer?第一個sem咁樣整會唔會好麻煩?

交咗先 上面我有問過 因為我都要借
遲下個迎新講座係咪唔去都得架?

最好就去啦
到時會簡紹下唔同programme同設施等等
比起8月底9月頭個開學典禮有用得多

係可以唔去 亦唔會點名 不過建議你去

dosen't exist
放 Management Organization , Stat ,Marketing , Accounting,Eng 書

有意就搵我
https://t.me/teddybearschool
其實有冇必要買notebook/macbook返學架?

hkcc有得借
不過你做嘢有部notebook係會方便啲咁解
如果你屋企有電腦嘅話其實都冇咩需要
係要借電腦嘅話記得早啲借
http://www.hknotebook.com/np17/m.polyu/
Poly個notebook ownership program係哩個
不過唔見CC個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞