[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
Locker表格可以系ik拎上網搵吾到得2012/2013年度

系你老母
要系你老母幾多次啊

仲要吾你老母

Sorry 打左5p字 以前唔會再犯 咁樣我想問Locker申請表格係唔係可以ik拎

笑撚到我
Locker表格可以系ik拎上網搵吾到得2012/2013年度

系你老母
要系你老母幾多次啊

仲要吾你老母

Sorry 打左5p字 以前唔會再犯 咁樣我想問Locker申請表格係唔係可以ik拎
_

笑·撚到我

copy and paste睇漏眼望各位巴絲多多見諒
點解好似好少LC人嘅

LC

我都係LC

TG: ho2305

Tg:manlkd

Tg @omg531

開左,要入留tg

Tg:himsssss
想問下如果要申請grant loan/non-mean係咪返學校拎form填?

系你老母
要系你老母幾多次啊

仲要吾你老母

Sorry 打左5p字 以前唔會再犯 咁樣我想問Locker申請表格係唔係可以系ik拎

系你老母
講左咁多次仲要繼續打5p
求最新master timetable
想問下如果要申請grant loan/non-mean係咪返學校拎form填?

上網搞咖
有冇人收到學校寄嚟封信
Hotel man好似冇tg gp
係咪迎新活動報名 用自己email send 過去就得

Tg:manlkd

Tg @omg531

開左,要入留tg

Tg:himsssss

https://t.me/sww29
雖然asso仔能力係差d
但冇諗過而家d fm又唔識改密碼 連reg day都要問人點做
使唔使教埋你地第日點用printer

問下都唔得 呢度最叻係你

叻撚過你班人先
未有心理準備做asso仔就出番去做幾年野學下野先
cd rom啱啱先用hkcc email 開ac

有冇soc sci sc tg gp
有無sosci psychology 巴絲打?

Here

有呀,留TG ID

有呀,留TG ID

id:Zgotoschoolbybus
有applied social sciences TG group,要入請留TG ID
有無engine gp?
有冇IT group
有applied social sciences TG group,要入請留TG ID

@jc064
有無hdme group
想問下sem1後轉科有無話要gpa超過幾多?同埋難唔難轉
其實放榜果日已經問左可唔可以轉 但hkcc果度唔俾 之後email問又話要讀完sem1先 但我真係好想轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞