[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
有冇人報咗大o

班友淨係向我派傳單 sell都冇sell 偈都冇傾過 我太柒

有冇人係咁

試咗,直頭冇人理我,我掂行掂過

傳單都冇俾你咩
有冇人講下淘出cc係啲咩嚟㗎 好似話係熱門迎新活動 同樓上一樣問一問嗰啲活動有冇必要參加

唔洗參加
利申 已grad
點解好似冇咩旅管人

因為每年收得120個
利申 上年讀旅管 讀完一年即刻轉左去ns
有冇人報咗大o

班友淨係向我派傳單 sell都冇sell 偈都冇傾過 我太柒

有冇人係咁

傳單都冇俾你咩

入門口嗰陣又好似有

有冇人係咁

傳單都冇俾你咩

入門口嗰陣又好似有

我都有 不過冇人sell我就冇可能去參加
有冇人係咩都活動都唔報
點解好似冇咩旅管人

因為每年收得120個

咁易唔易讀
有冇人係咩都活動都唔報

毒撚報乜鬼嘢啊
點解好似冇咩旅管人

因為每年收得120個

咁易唔易讀

year1 sem 2個科 intro to tourism 都幾易讀 個asm 同proj煩到乜
教你個個係daisy既話你可以收定皮先
有冇人係咩都活動都唔報

有冇人係咩都活動都唔報

有冇人係咩都活動都唔報

毒撚報乜鬼嘢啊

真 唔想到時成舊木企係到
有冇人係咩都活動都唔報

有冇人係咩都活動都唔報

有冇人讀psy

乜活動都唔報到時分組做project係咪會好易搵唔到組員
有冇人係咩都活動都唔報

有冇人讀design
好似冇乜人講
有冇人讀psy

唔關事 到時tutorial一定搵到gpmates
我咁耐都唔明 Oaa叫我今日去318室 但係我冇去果到 反而去另一間房到聽talk
點解好似冇咩旅管人

因為每年收得120個

咁易唔易讀

year1 sem 2個科 intro to tourism 都幾易讀 個asm 同proj煩到乜

咁邊個教會好啲
有冇話註冊日要帶乜
點解好似冇咩旅管人

因為每年收得120個

咁易唔易讀

咁邊個教會好啲

得2條友教
宜啲科背就得 佢教得好唔好都唔太重要
同埋2個比分都幾緊
有冇人讀psy

psy fm
我都打算乜活動都唔報
有冇人報咗大o

有冇人係咁

傳單都冇俾你咩

好彩都有人問我報唔報ocamp
有無TI人

有冇興趣開個tg grp

之前追post好似有個AA tg group? 不過我冇入
不如add左你tg先?
見冇人讀TI咁

https://t.me/Szeeeda

TI year 2

有野想問

有野想問可以tg我 @Threelittlegreenman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞