[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
有無TI人

Translate?
有冇人有freshman student handbook條link/QR code?

http://www.hkcc-polyu.edu.hk/progreg/useful_doc.pdf

HKCC原來無細o
無得搵熟自己果科既師兄姊了解多d做足準備先開始
又要上足七成lecture

Cc細o唔係就係society嘅ocamp咩?開學後應該有booth
有冇人會參加果29-31果d活動。。。好似冇乜用咁,有冇幫助
有冇人報咗大o

學生會定係學生報?
有冇social science tg gp

同求
有無TI人

Translate?

係呀
有冇人讀pr係可以拎好高gpa同埋yr1入返ugc?聽師姐講呢科好多伏人freerider,又會玩杯葛,其實難唔難讀?

點解pr呢科啲人咁伏
有冇人講下淘出cc係啲咩嚟㗎 好似話係熱門迎新活動 同樓上一樣問一問嗰啲活動有冇必要參加
有冇bm group
有冇business ns grp 想問下野
有冇人講下淘出cc係啲咩嚟㗎 好似話係熱門迎新活動 同樓上一樣問一問嗰啲活動有冇必要參加

玩過兩次 主要都係帶你認識CC d設施 同D 新同學一齊玩
鍾意可以去下
個咩第十六屆學生會 8月尾ocamp 係咪大o黎
拎完張學生證 係咪就走得?
拎完張學生證 係咪就走得?

報o camp報event

Event 遲d sd email 報算
個ocamp 唔係大o黎咩
有冇人報咗大o

班友淨係向我派傳單 sell都冇sell 偈都冇傾過 我太柒
點解好似冇咩旅管人
有冇人報咗大o

班友淨係向我派傳單 sell都冇sell 偈都冇傾過 我太柒

有冇人報咗大o

有冇人係咁
有冇人報咗大o

有冇人係咁

唔知,等陣返去試下先
有無TI人

有冇興趣開個tg grp

之前追post好似有個AA tg group? 不過我冇入
不如add左你tg先?
見冇人讀TI咁

https://t.me/Szeeeda

TI year 2

有野想問
有冇business ns grp 想問下野

可係year 2你可以留tg
有冇人報咗大o

有冇人係咁

試咗,直頭冇人理我,我掂行掂過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞