[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
有冇人中文冇3想考返igcse博入三大?

上eaa網睇有london同cambridge兩個 有冇人知有咩分別or係咪兩個都認可 因為london嗰個九月有得報名啦

我之前係報cambridge

提提你:九月報名果個好似係冇中文考架喎
要考就最快5月考,等到8月先網上睇到成績

召喚同學仔打個招呼

Design

hihihihihihi
你邊個stream

Environment & interior design 你呢?

我都係

同學

你有冇報啲咩活動我咩都冇報好驚到時分組冇人同我一組

報左幾個workshops 唔驚啦我地都叫做有個照應
啱啱收到cc嘅email,話要我23-25返一個叫做bridging course for statistics嘅course。 請問各位巴絲呢個係唔係盡量返會好啲 有冇巴打絲打可以講一講呢個活動其實係做啲咩 求解答

我都收到

絲打你venue系咪WK-N213求到時相認

有冇人係WK-N201

我都係呀 2~5
我想有冇人依家就想轉科
想問下sem1成功trans到既機會大唔大
個bridging course可唔可以唔返
我想有冇人依家就想轉科

同問 想轉
我想有冇人依家就想轉科
有冇人讀event management

係咪真係冇人

仲以為無人讀EM
我em hd
啱啱收到cc嘅email,話要我23-25返一個叫做bridging course for statistics嘅course。 請問各位巴絲呢個係唔係盡量返會好啲 有冇巴打絲打可以講一講呢個活動其實係做啲咩 求解答

我都收到

冇記錯 dse攞2嘅先有

我英文LV2 ,但我冇收到嘅

數學

但我數學都2左
不過冇收到email 喎

專登去睇email我都冇 會唔會係讀某部分科嘅人數學2先要去希望係咁
有冇人可以講下註冊日個flow係點?

有冇人可以答下我
我聽日有野做驚搞太耐

有冇人可以答下我
我聽日有野做驚搞太耐

聽下簡介
1個鐘左右
希望幫到你

有冇人可以答下我
我聽日有野做驚搞太耐

排隊
入房
簡介
拎學生證
出房
報活動
一小時內結束
有冇人讀event management

係咪真係冇人

仲以為無人讀EM
我em hd

終於
巴打不如留低tg傾

有冇人可以答下我
我聽日有野做驚搞太耐

排隊
入房
簡介
拎學生證
出房
報活動
一小時內結束

唔該巴打
我想問下email果d會係果陣比埋?

有冇人可以答下我
我聽日有野做驚搞太耐

排隊
入房
簡介
拎學生證
出房
報活動
一小時內結束

唔該巴打
我想問下email果d會係果陣比埋?

其實有學生證no已經入到email
mathematics and statistics會唔會好難
數學白癡有d驚

我都收到

冇記錯 dse攞2嘅先有

我英文LV2 ,但我冇收到嘅

數學

但我數學都2左
不過冇收到email 喎

專登去睇email我都冇 會唔會係讀某部分科嘅人數學2先要去希望係咁

應該係有啲科先要 有人攞1都唔洗返 好似係
有冇Sosci SPA嘅同學 唔知有冇fm gp呢

Spa yr2
My HKCC email邊度有得睇 密碼唔係HKCC.Xxx咩
有冇人讀HRM
睇曬成個post 好似冇人講 有冇人讀
係咪伏 應唔應該sem1後轉NS
My HKCC email邊度有得睇 密碼唔係HKCC.Xxx咩

Hkcc.xxx
My HKCC email邊度有得睇 密碼唔係http://HKCC.Xxx

http://Hkcc.xxx

都係唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞