[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
有冇人中文冇3想考返igcse博入三大?

上eaa網睇有london同cambridge兩個 有冇人知有咩分別or係咪兩個都認可 因為london嗰個九月有得報名啦

我之前係報cambridge

提提你:九月報名果個好似係冇中文考架喎
要考就最快5月考,等到8月先網上睇到成績

8月先出成績會唔會影響到派offer結果
仲有想知難唔難考

igcse一問
https://lihkg.com/thread/182768?ref=ios

小三程度
Btw口語同聆聽係咪都係要用普通話
利申: 想去

上網睇過兩個exam都要5/6月考嗰個先有中文考 但edexcel要考埋oral and listening 但written test易極多! cambridge就唔洗考oral同listening 但睇落paper 2好似幾難(上網睇佢15年past paper) 你諗住報邊份

梗係cambridge,考少兩份卷
難?得罪講句,兩份卷都係弱智級架喎
真係呀媽都識做,拎唔到合格真係唔好話自己學過中文
有冇人讀HRM
睇曬成個post 好似冇人講 有冇人讀
係咪伏 應唔應該sem1後轉NS

@莉亞王子 HRM+1
好少見同科人
Hkcc 買MacBook 係咪都有野送?
Hkcc 買MacBook 係咪都有野送?

網頁上面講左今年買MacBook、MacBook Air、MacBook Pro及iMac客戶

客戶可免費換領下列其中一件產品:

HP ENVY 5740 e-All-in-One Printer (值~$7xx-8xx) *較另外果部printer值錢
HP Officejet Pro 6230 ePrinter (值~$7xx)
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480(~$3xx) + Logitech Bluetooth Mouse M558(~$2xx)
Logitech Spotlight Presentation Remote ( $???)

https://www.hkedoffer.com/np17/cpce-apple/catalog
個密碼SET極都話我唔符合規格 想點
而家仲報唔報活動好

有無大小楷+數字?

有無大小楷+數字?

好似仲要加符號?

有無大小楷+數字?

可唔可以打個示範密碼黎睇下

有無大小楷+數字?

好似仲要加符號?

要咩符號?

有無大小楷+數字?

好似仲要加符號?

要咩符號?

我自己就係密碼後面加個!

有無大小楷+數字?

好似仲要加符號?

要咩符號?

大細楷加數字已經得啦

有無大小楷+數字?

好似仲要加符號?

要咩符號?

都係唔得 SET個密碼都咁痴線

有無大小楷+數字?

好似仲要加符號?

要咩符號?

好似要有大細楷,符號,數字,同埋唔可以有自己個名
例如,姓Chan,pw唔可以有chan
賣書
Eas I II business綠色書
tg:tatgor123321

有無大小楷+數字?

好似仲要加符號?

要咩符號?

好似要有大細楷,符號,數字,同埋唔可以有自己個名
例如,姓Chan,pw唔可以有chan

鳩打左個勁難記既先搞店
雖然asso仔能力係差d
但冇諗過而家d fm又唔識改密碼 連reg day都要問人點做
使唔使教埋你地第日點用printer
但冇諗過而家d fm又唔識改密碼 連reg day都要問人點做

printer有晒指示好難唔識用

問下都唔得 呢度最叻係你

printer有晒指示好難唔識用

用就易嘅
到時唔好嘈我地摸熟點用嘅時候好慢就得喇
有冇社工既同學仔

👋🏼👋🏼有呀

here
Locker表格可以系ik拎上網搵吾到得2012/2013年度

系你老母
要系你老母幾多次啊

仲要吾你老母

Sorry 打左5p字 以前唔會再犯 咁樣我想問Locker申請表格係唔係可以系ik拎
Locker表格可以系ik拎上網搵吾到得2012/2013年度

系你老母
要系你老母幾多次啊

仲要吾你老母

Sorry 打左5p字 以前唔會再犯 咁樣我想問Locker申請表格係唔係可以ik拎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞