[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
我想問welcome ceremony係咪唔去都得

唔得,寫明要去

我冇去

其實我都諗住唔去
雖然張紙話一定要出席
但我諗唔去都應該吹我唔漲
話曬一年要俾五皮幾
唔似中學納稅人供讀
報左engine可唔可以sem1完左之後轉去讀stat?
網上改密碼應該點改,搞成粒鐘都搞唔掂
Mechanical engineering hd嘅同學你喺邊
搵晒成個post3個都唔知有無

唔太發現有人

可能呢科真係少人⋯
係咪真係冇design人
爬曬文都唔見有

http://www.hkcc-polyu.edu.hk/progreg/useful_doc.pdf
呢個都幫唔到你就可以88
我想問welcome ceremony係咪唔去都得

唔得,寫明要去

我冇去

之後有冇事發生

屌我上次都係 改得複雜啲就得
engine仔留名
想問下讀engien如果之前有讀m2同phy會有幾大幫助
想問下讀engien如果之前有讀m2同phy會有幾大幫助

我個FD PHY M2 MATH 有5 已經屈緊人機
好似係
想問如果交哂錢 有冇機會退學(最好拎得返d錢)
上oaa搵唔到點退
心急人上
有冇人報咗大o

班友淨係向我派傳單 sell都冇sell 偈都冇傾過 我太柒

有冇人係咁

好熱情wor d人
有冇人讀event management

係咪真係冇人
放書
上oaa搵唔到點退
心急人上

去ik拎退學表 開學前交先有得退學費
係咪真係冇design人
爬曬文都唔見有

召喚同學仔打個招呼
我地social science fm 不如開過tg gp

如果有興趣 就留個tg
想問下幾時開始可以租locker?
Btw有冇business ns人

我都係business ns
上oaa搵唔到點退
心急人上

去ik拎退學表 開學前交先有得退學費

thanks巴打
咁係咪ik拎完填完有無話邊到遞form?有無幾時會批?
同埋想問係咪有得退全額 想報第二間cc
感激不盡
Mechanical engineering hd嘅同學你喺邊

唔太發現有人

可能呢科真係少人⋯

呢科50人到比起其他係少 不過唔洗驚啦 開學番ic foster day就識到人 利申:grad左已經掛住kk

呢科男女比例係唔係49:1

唔太發現有人

可能呢科真係少人⋯

呢科50人到比起其他係少 不過唔洗驚啦 開學番ic foster day就識到人 利申:grad左已經掛住kk

呢科男女比例係唔係49:1

年年唔同 試過冇女 試過幾條女 亦試過十幾條女 但多數冇靚女

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞