HKCC18 Summer sem Go

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
有無人收到3000蚊啦 利申我仲未有 但email話16號過數

我都未

佢話過左16號都無就要email佢地

我都未收到

仲未收到 學費佢就收得咁準時

更正番 岩岩上網睇個戶口收到了
有無人收到3000蚊啦 利申我仲未有 但email話16號過數

我都未

我都未收到

有啦

想問sem 2 business ns 3.9 有冇人有deans list?
我見acct cutoff 3.9
有冇人已經收到進步獎3000蚊?

收到email 話16號過數

巴打升幾多gpa?
幾時收到email?
有冇人已經收到進步獎3000蚊?

收到email 話16號過數

巴打升幾多gpa?
幾時收到email?

升左0.7

8月12號收到呢封
我想問下hkcc畀唔畀defer
如果可以我想defer一年
我估下星期1 應該有timetable 睇
Hist of Eastern Asia 同 香港史比較起上嚟邊科會比較易Handle啲

P.S有Hist底

俾,不過要合理理由同證明文件

30號啊
有冇人知幾時add drop??
出左email啦 28號有時間表 30號add drop

如果話想去U讀一年試水溫得唔得
Hist of Eastern Asia 同 香港史比較起上嚟邊科會比較易Handle啲

P.S有Hist底

香港史,因為:
Bianca BB係好老師
有3-4成中學歷史有教過
Group PJ自由題、Individual年年都係妹仔

有心機背下野輕鬆靚grade
利申 A人士
有冇人收到student hostel 嘅 email
想問sem 2 business ns 3.9 有冇人有deans list?
我見acct cutoff 3.9

acct 3.9都入到deans list

我都未

我都未收到

有啦

我都有啦

我都未

我都未收到

有啦

我都有啦

我都收到
求最新master timetable
大家點睇intro to psychology exam
individual assignment 78
mid term 39/50
group assignment 80 (predict)
exam 85 (predict)

有無機會A

你邊個教?

Kent lam .
做咩? 你又係summer?

係呀 好想知隔離班d分

好想快d睇呀

好想快d睇呀

係咪我記錯
明明上年year2好似早過fm出ttb

如果話想去U讀一年試水溫得唔得

應該唔得喎,應該唔可以同時讀兩個資助嘅位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞