[HKCC]香港專上學院2017新生入門攻略 (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
Hi,Mc eng HD嘅不如開個wts group?
想問下幾時開始可以租locker?
Btw有冇business ns人

我都係business ns

我又係

NS

Ns
好似好多engine佬,大概有幾多?

你係?
好似好多engine佬,大概有幾多?

你係?

Hi,Mc eng HD嘅不如開個wts group?

Tg group 有冇人開
PR呢科有冇咩特別需要注意同埋讀既人係咪女多過仔
PR呢科有冇咩特別需要注意同埋讀既人係咪女多過仔

Pr fm tg group

https://t.me/joinchat/FDP31A2WH1FkkG6T8JjIyw
今年engine 收幾多人?步
驟眼睇好似好多下

我又係

NS

Ns

得5個

我又係

NS

Ns

得5個

有冇報ocamp
有冇Sosci SPA嘅同學 唔知有冇fm gp呢
有冇社工既同學仔

👋🏼👋🏼有呀

有冇tg gp

有冇ebc人想開番個tg group呢?
淘出cc如何?
有冇人知迎新係有咩做 要三個半鐘咁耐
有冇人收到學生報ocamp電話
有冇人知迎新係有咩做 要三個半鐘咁耐

好似話有兩個part,頭嗰part冇咩用,第二part會有prog leader同你講吓你個科啲嘢

我又係

NS

Ns

得5個

有冇報ocamp

有冇人中文冇3想考返igcse博入三大?

上eaa網睇有london同cambridge兩個 有冇人知有咩分別or係咪兩個都認可 因為london嗰個九月有得報名啦
係咪真係冇design人
爬曬文都唔見有

召喚同學仔打個招呼

Design
淘出cc如何?

你當係周圍帶你行下cc
D工作坊係咪冇撚用?
我聽完個talk就走左 乜柒都冇報

我都係

但聽講報活動有CAT

Cat無咩用 岩玩先join啦
或者join返啲同你想升個科有關既活動
D工作坊係咪冇撚用?
我聽完個talk就走左 乜柒都冇報

我都係

但聽講報活動有CAT

已上岸表示剩係join左一日遊去玩(有關文化),join左寫感想既比賽。 其他無join過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞