羽絨/風褸/旅行用品討論[23](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
Thanks
仲有邊幾個地方
有冇巴打著baleno嘅保暖底衫
之前消委會話the best
$149果件夠唔夠暖
屋企得thermal wear 應該最平最薄果件
13,4度著而件加一件uniqlo衛衣都夠
早一兩星期最凍果幾日跑步都係加而件打底都夠暖
請問下 風褸黎講 National geographic定 the north face 料靚d?
來緊會去下日本市區同郊區
請問-5度至8度
Patagonia 有冇邊件外層推介
現有:
中層: Men's Classic Retro-X® Fleece Vest
底層: 普通香港出街長袖衫 + Uniqlo HeatTech Extreme Warm 內衣
TNF

「警世」Carousell 買THE NORTH FACE 中伏
https://lih.kg/3235519

提一提,如果自己唔熟,唔好係Carousell 買 TNF, A, P, 依3個都好多假貨
我去日本滑雪,有底層同外層防風防水褸(羽絨+goretex)
但諗唔到中層可以買咩?
中層洗唔洗防風防水?
睇中件polartec power stretch pro 料,但唔知夠唔夠暖?
patagonia Fleece Vest
邊到買最抵?
外國網,不過你唔洗浪費時間睇,買唔到同運唔到,一係幫襯水貨店
我上次零度,個教練叫我唔使着咁多一出汗,你件防水褸仲要係羽絨,分分鐘中層都唔使着
想問下有冇fleece jacket推介?想搵啲外面係防水入面抓毛款
見TNF有件幾啱feel但覺得唔夠暖
咁我中層著件衛衣就算
啱啱北海道返黎 無想像中咁凍
上身一件t + m記 permafrost搞掂
下身虧佬褲+ u記束腳褲
patagonia fleece 邊度買平D?
想問下邊件permafrost?
Permafrost down jacket
兩件衫搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞